Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
e da ga jebem, ja se taman zagrejao :D :D :D
Odoh i ja. Kasno je, a imam razne obaveze sutra. :) Pozdrav ljudi.
Vladimir Jovancic.
Setio sam se jedne jako zanimljive informacije : da li bi neko mogao da mi kaže, ako zna, kome je u NBA skaut izveštaju pisalo da je mobilan k'o glečer? :) Sećam se da je to Edin Avdić pričao u vezi jednog igrača, skoro sigurno centra, ali ne mogu tačno da se setim o kome je reč, a baš mi to nešto pade na pamet... :)
Мобилан к'о глечер? Европљанин? Американац?
Ajde jebote da živne malo kviz...
Amerikanac. Neki centar, logično, ali ne mogu da se setim o kome je reč... :)
Luk Longli? :D
Mislim da nije, neko je poznatiji... :)
Da nije Bil Volton?
Kad ti nešto tako padne na pamet, ti otvori temu, nemoj ovde na kvizu, nije mu mesto.
Poznatiji od Luka Longlija? Kome poznatiji? Deci, ili poznavaocima košarke?
Hajde da završimo s ovim i da krene neko normalno pitanje na koje postavljač zna odgovor.
Jebiga, Bole, pa nemam ja 100 godina i ne gledam košarku otkad sam se rodio jebote! A i ti sad, k'o da je lik Džordan... Ma ok, nego mi bilo bezveze da otvaram novu temu jer sam mislio da bi neko možda mogao da zna na koga mislim. Nebitno, samo vi nastavite sa kvizom...
Сад је и мене одговор заинтересовао.... Је ли у питању неко ко је већу каријеру имао у НБА-у или Евролиги? Je л' знаш кад је могао играти? Да нису у питању Хорас Грент или Шон Бредли од малко старијих? Евентуално Грег Оден или Глен Дејвис од данашњих?
Ко има смишљено питање нек' постави....
pa horas grant i glen dejvis nisu belci aman.
Jebeš mu mater... Nije stariji igrač sigurno, neko je tipa Big Baby Dejvis, ali nisu ni on ni Oden. Neko je manje poznatiji, steram mu ga majci... :) Aj sad ću da vidim da nađem na YouTube-u taj njegov komentar. Ako ne bude, ko ga jebe. :)
Није старији, познато ми је то са овосезонских мечева Плеј Офа. Неко из Даласа или Мајамија ако није...
Мислим да нисам прочитао да је у питању белац, можда ми је промакло, не'ам појма....
Ех сад, неколико играча ми пада на памет, што због година, што због гојазности....
Кад је Пеки већ поменуо, Мајами је имао праве балване од центара, некада добре, ал' сад.... Џамал Меглор и Џуан Хауард можда? Од осталих ми на памет падају Арон Греј и Еди Кари.... Не верујем да је у питању Далас, јер су и Чендлер и Хејвуд поприлично покретни, поготово у поређењу са овима....
Dok se vi raspravljate o basketu,ja cu da vam postavim jedno pitanje.... Ko je jedini igrac koji je igrao na 3 Svetska prvenstva u fudbalu sa 3 razlicite reprezentacije?
Станкела.
Nisam našao ovamo ništa, jbg. Meni se čini da je bio neko iz Bostona, ali opet ponavljam, čini mi se, mada nije nemoguće da je neko i iz Majamija... Jebeš ga, to je baš jako teško naći, ali mi je bilo interesantno. Bolje bi bilo da krenemo sa kvizom, majku mu... :)
Bravo Peki,cepaj. Deki kapiten. :)