а има их (поред нас) још 195. ако од тога против половине не можемо да извучемо пенале, четвртина не игра фудбал, остаје педесетак. убошћемо брзо :)
да ниииијеее... бугарска?
Opac,nisam se tome nadao...mislio sam da je neka sugava reprezentacija,kad ono medjutim... Ajd' jedno pitanjce koje cuh kako se prolama carsijom od strane kojekakvih ljudi...U ekipi Intera,najmanji penis ima ko,a ko najvise moze da popije? Nije toliko sportsko,koliko nije zanimljivo...ako treba da menjam,javite...
Ja sam za to da pitaš nešto drugo, ali neka bude kako većina kaže, ne znam da li se drugima svidja pitanje... A i plus je tačnost odgovora na ovo pitanje relativna, jer se radi o trač varijanti iz tamo nekog intervjua, niko to nije stvarno merio i utvrdjivao (a još mora da se meri u erekciji, ne računa se ovako)...
па френк, зна се да су играчи интера педери, и свима им се дигне тукс док се туширају заједно, лооололо
ја бих рекао да највише пића може да шукне деки. србенда.
а најмањи туки... да је балотели још у тиму, рекао бих да је он, и да је зато онако нервозан на терену... овако... снајдер?
Аргентина?
Jeste valjda,90....
Јок. Било касније, пријатељски меч је у питању.
Prosinečki i Dejo pogodili, ostali promašili...
Na prijateljskom sutirali penale....Fazon neki kup tamo,onaj Kirin ili nesto tako,a? Japan?
Ај' да наставим са Јужном Америком.... Бразил?
Није ништа до сад. Мислим да је ово било за неке припреме, тамо 2002. или 2003.
Brateee saaaa....Tunisom?
Bangladeš :D :P
Андора да није? Или Лихтенштајн?
Мада тешко да би са њима извукли чак и пенале, накантали би нас, ал' 'ајде да лупим.
Није Тунис, није Бангладеш, није Андора, није Лихтенштајн. :)
Ovo je stvarno dobro pitanje, pošto je poslednji put u pitanju... Ajde lupanijada: Sa Nigerijom?
Mozda braca Rusi?
а има их (поред нас) још 195. ако од тога против половине не можемо да извучемо пенале, четвртина не игра фудбал, остаје педесетак. убошћемо брзо :)
да ниииијеее... бугарска?
Руси су. :)
Видео пре неки дан, ставили пре Декијевог јубилеја на б92 листу свих мечева које је играо, и тај је на листи.
Opac,nisam se tome nadao...mislio sam da je neka sugava reprezentacija,kad ono medjutim... Ajd' jedno pitanjce koje cuh kako se prolama carsijom od strane kojekakvih ljudi...U ekipi Intera,najmanji penis ima ko,a ko najvise moze da popije? Nije toliko sportsko,koliko nije zanimljivo...ako treba da menjam,javite...
Најмањег има Кристијан Киву, а највише може да попије Матераци, рецимо? :))
Ja sam za to da pitaš nešto drugo, ali neka bude kako većina kaže, ne znam da li se drugima svidja pitanje... A i plus je tačnost odgovora na ovo pitanje relativna, jer se radi o trač varijanti iz tamo nekog intervjua, niko to nije stvarno merio i utvrdjivao (a još mora da se meri u erekciji, ne računa se ovako)...
па френк, зна се да су играчи интера педери, и свима им се дигне тукс док се туширају заједно, лооололо
ја бих рекао да највише пића може да шукне деки. србенда.
а најмањи туки... да је балотели још у тиму, рекао бих да је он, и да је зато онако нервозан на терену... овако... снајдер?