Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Najmanji Snajderu, a najviše popije Samuel, on ima onu facu k'o da je mamuran...
Pazi Frank,za penis se zna,jer je objavljeno u razgovoru sa jednim igracem Intera,a za pice sam saznao od lika koji se druzi sa onim Boskovicem,sto je neko sranje nasoj repki...Aj pitacu drugo,a odgovori su sledeci: Najmanji nispe ima Zulio Cezar...Materaci u jednom intervjuu pricao o svakakvim stvarima iz svlacionice,pa pomenuo i to kako smaraju gosu za malog...A najvise moze da popije Majkon. Tom Boskovicu pricao Stankela,kad su se vracali iz Kijeva prosle sezone,kad je Inter dobio 2-1 preokretom u zadnjih 5 min,Mota,Stankovic i Majkon uzeli da cirkaju...baja je za tih par sati puta,ubio 5 flasa sampanjca. A na nekoj proslavi,Stankovic im doneo 3 flase nase rakije,ovi se porazbijali od polovine,Majkon sam popio flasu,sedi i cuti,ko da se nista nije desilo. Ako Stankela laze,lazem i ja.
Neka pita neko onda,ja stvarno nemam inspiraciju...
Ma opušteno bvdlga, nisam ja rekao da ti nešto izmišljaš, nego mi nije baš leglo pitanje. :) A i ko sam ja da ocenjujem da li je tvoje pitanje dobro, samo sam rekao da meni ne odgovara, nisi morao da prekidaš...
Nemam stvarno,a i igram nesto,nisam tu... :)
Računajući od 2006. godine do danas ko su tri najbolja strelca naše fudbalske Superlige? (računa se dakle ukupan broj golova koje su postigli)
Prvi je postigao 47, drugi 44, treći 35 golova.
Dijara,Kleo i recimo Mrdja?
EDIT: Ne Kleo,Kaludjer...
Pogodio si Dijaru, on je prvi strelac i Mrdju, on je treći. Još samo ovaj što je dao 44 gola. :) A Kleo je inače 5. sa 30 golova.
Kako ga ubode svaka ti čast, još si i redosled lepo stavio. :) Imaš li sada neko pitanje? Mada čini mi se da nema ljudi na kvizu...
Žigić taj treći?
Ma pogodio si bvdlga, nego sam ono napisao pre tvog edita.
Pa nesto kapiram ko je tu najduze... :) Aj sad cu smislim nesto...recimo, koji fudbaler iz nase lige je izjavio pre dve godine kada je Zvezda bila na dnu dna,kada su ga pitali da li bi presao u nju; "Necu da silazim sa konja na magarca."?
Recimo Djurovski iz Vojvodine?
Jok.
Dusan Tadic? Opet ja s Vojvodinom...
Logično mi je da je neko iz Voše, jer su billi drugi, a mi treći.
Ali ko god da je, to za magarca mu ne opraštam! :)
Nije Vosa.
Daj neku pomoć. :)
Dijara? :D
Nekada je bio Zvezdino dete...Igrao za klub iz nase lige iz koga je jedan nas reprezentativac sada....