Спортски квиз

1. Jeste, mrtvi Falko Gec, oca mu jebem u prkno. Terajte dalje.

2. Koliko je Pantela ''postio'' do svog prvog gola na zvaničnoj utakmici za reprezentaciju?

3. Ne mislim postio u bukvalnom smislu, već koliko je vremena prošlo od ulaska u repku do njegovog prvog gola na zvaničnom meču.

4. Znam, Pendula, zezam se :) Recimo, 7 tekmi?

5. Ne, dalje.
    Računa se i SCG
    EDIT: Da pomognem, radi se o mnogo dugom vremenskom periodu.
    Samo je Pantela sposoban za tako nešto!

6. Moja poslednja licitacija: na drugom meču ga je metnuo?

7. дао га у четрнаестој текми. кад је дао гол, типа полуволеј правац рашље, гоша начи реко неверуем, кумара се радује начи типа срећан, а клементе са клупе виче: "јо сој ту мадре, пантелааааааар".

8. Не сећам се да је икада дао гол у плавом дресу. Дакле, први му је против Чешке у оном првом мечу као Србија. Рецимо да је то 10. утакмица била.

9. Da pomognem još više, prvi ZVANIČNI gol je zabio Rumunima.
    Sad vi izguglajte kad je on uš'o u repku...

10. Haj jedno 20 utakmica sa misterom i Klementeom dok nije ubo ?

11. Први званични? Па и голови у пријатељским утакмицима се рачунају у статистику.

12. cekaj pendula jel mislis o vremenskom nekom periodu ili o broju utakmica i slicno?

Recimo 23. utakmica :D

13. Vremenski period, a ne broj utakmica, ko će to znati sad..
    Dakle, koliko je GODINA prošlo do Pantelinog skidanja mraka?

14. седамдезпет!

15. Jeste Peki, ali sam gore napisao na zvaničnom, a ne prijateljskom meču za repku..
    On je pre ovog Rumunima dao 3 komada na prijateljskim utakmicama..
    EDIT: 5, jeste. Tačnije, 5 i po'.
    Teraj dalje

16. Пендула, ако си мислио у такмичењима (у шта се убрајају и квалификације), то је друга ствар. Кад кажеш "званични меч", ту се рачунају и пријатељске, зато што су и оне под оквиром ФИФА-е и УЕФА-е, или како се то већ граматички исправно пише.

Не рачунају се само у званичне мечеве хуманитарне утакмице и то.

17. Ok, moja greška, izvinjavam se, mislio sam na takmičarske utakmice..