Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Хичам Ел Гуруж?
nije hišam :)
Гебреселасије или Бекеле?
e da ga jebem. Nabroj svih 5 koje znaš odjednom, mora da je neko od njih. :)
Jeste Keneniza, ajde teraj. :)
Е да, није Матутиновић аутор те књиге, он је аутор ''Како се води кошарка'', а ове ми стоје једна поред друге.... Неки Бибић и Ковачевић су аутори овога....
Хммм....
Сестра једног НБА кошаркаша је постигла 105 поена на једној утакмици, ког играча је она сестра? Ако сте гледали Ол стар ове године сигурно знате....
Redžija milera. Šeril Miler
Nisam gledao, ali jedino znam za sestru Redžija Milera...
Тачно, Реџи Милер је у питању.... Пичи даље Црно.... Ја одо' и желим вам лаку ноћ....
Koji NBA trener je prvi draftovao crnca?
e jebiga brate. Po nekoj logici da je Bil Rasel crnac, a igrao je šezdesetih, u pitanju je neki trener koji je rođen pre moje prababe, a to je za mene predaleka istorija :)
Morao sam da guglam, čisto iz radoznalosti :) jedini trener kojeg znam iz tog perioda je i bio odgovor, al ajde neću ga postaviti, glupo je sad.
ja veze nemam. Čak i kad bih guglao, ne znam kog da tražim
Trener Bostona, najbolji ikada do skoro u NBA.
Red Auerbak, šesti na listi najboljih trenera ikada.
Neka nastavi neko drugi..
Inače, čita se Ojerbah, no nebitno.
Kako se zove lik koji je dao dva gola u revanš meču između Zvezde i Kelna u sezoni 88-89?
Dejan Savicevic !
Revanš je u pitanju, znači igrač Kelna, kojeg i dan danas mrzimo iako nemamo pojma u kom selu gaji ovce.
Neki Gec, sad mi ćale reče.. je l' taj?
Šta bi ljudi, stao kviz? :)