Спортски квиз

1. Hasan Braco!!! Konačno!! Mada sam trebao da vas pustim da lupate, ko zna kad biste pogodili :D :D :D

Ajde džoni.

2. Ništa mi pametno trenutno ne pada na pamet, ajde recimo ovo, koji bivši NBA igrač je imao nadimak Rukavica tj. The Glove?

3. Pa ne igramo se tajanstvene ličnosti pa da odmah postavljate pitanja, daj malo pogađajte pa ako ne budete znali pomoći ću vam...

4. Dobro jbt, samo sam pit'o pošto mi ne izgleda toliko lako... Nebitno, da nije Džon Stokton? :)

5. Dobro ajde, jeste plej ali nije Stokton

6. Fala... :) Ne znam zašto ali sam ubeđen da je crnac, pa ću samo njih da lupam. :D Da nije Gilbert Arenas? :D

7. Koji sam ja kreten! Ne obraćaj pažnju. Neka bude Medžik Džonson, iako i nije baš toliko igrao pleja... :)

8. Ovo sam krenuo da ti otkucam

Je li bre Blejk, jel ti mene zajebavaš? Jel plej, jel crnac, a ne čitaš pitanje, BIVŠI NBA IGRAČ, koji Arenas! Ajd sad reci Papalukas pa me dokrajči :)

Imaš sreće što si se ispravio :)
    Nije ni Medžik...

9. Joj ma strašno! Medžika sam rekao jer sam ga gledao nekoliko puta kako predvodi loptu, ali nema on veze s plejem... :D Da nije Spad Veb? :)

10. Pa dobro, jeste Medžik i igrao pleja koliko ja znam, mada on je mogao da igra sve pozicije, u finalu protiv Bostona jednom prilikom igrao je i centra!

Nije ni Spad, ovaj sad valjda radi kao komentator ili stručni konsultant na jednoj televiziji.

11. Znam za Barklija da radi kao komentator na jednoj od televizija. Pokidao sam se kad sam ga video. :D Ne mogu da pogađam sam, ne vredi, sačekaću da se još neko uključi... :) To sam i ja čuo da je jedno vreme igrao pleja, mada mi je smešno da ga vidim kao pleja ili beka. Realno, mogao je on sve da igra, ali idealno bi mu bila neka četvorka, možda i trojka...

12. mrzi me da čekam, a greota da crkne kviz, u pitanju je Geri Pejton, on i Kris Veber učestvuju u nekoj emisiji gde komentarišu neke poteze ili tako nešto... teraj dalje...

13. Aaaaa, on li je. :) A što se tiče kviza, mislim da je već riknuo. Aj postaviću jedno baš lako, da vidim da li ima ljudi. U kom gradu je rođen Mesi? :)

14. Buenos Ajres? Buenas noćes? :D

15. Si, si, patron, al' za malo. :) Znaće ovo neko sigurno, ako baš zapne, pomoći ću. :)

16. Jeste, bvdlga. Jbt, moram da te pitam, šta ti znači nik, više se namučih dok sam ti otkucao nik nego kad sam prvi put pokušavao da izgovorim otorinolaringologija?! :D :D :D

17. Pošto vidim da niko ništa ne piše i da je kviz potpuno rikno, postaviću ja jedno lako..
    Koji fudbaler je postigao najviše golova u istoriji Premier lige i koliko ih je zapravo postigao?

18. Tu sam ja, Pendula, ali verovatno će se sutra ujutru ili eventualno preko dana nastaviti kviz. Zanimljivo pitanje. Lupiću da je to Alan Širer, iako sam gotovo siguran da nije, a cifru ne mogu ni da lupim, odnosno neću... :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.