Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
не
Onda je 2.02
Na početku sezone 2000-01. god. Bufon je izabrao broj 88 tj. stilizovani prikaz četiri lopte, kao simbol novog početka nakon neigranja na Evropskom 2000.
Broj je, međutim, morao da promeni u 77 pod pritiskom brojnih organizacija, jer su mnogi 88 protumačili kao Heil Hitler. Slovo H je 8. slovo italijanske abecede.
јесте, 2,02
Zajebavali tog Điđija opasno, a ono kad mu je u skrivenoj kameri valjda cement pao na glavu :)
Koji naš stariji fudbaler je uhapšen ovih dana?
Džaja
Nije on, njega su odavno hapsili. Ovog su pre nekoliko dana.
e jebem li ga...Nebojša Gudelj? :)
daj neku pomoć
Nije. Karijeru započeo u Napretku. Uhapšen je u Kruševcu zbog malverzacija oko nekih građevinskih radova.
Inače, bivši reprezentativac Jugoslavije.
Zoran Simović?
Krnjinac.
Dar-mar ga ubode. Inače, sa mojim ocem je išao u srednju mašinsku, čak jedno vreme sedeli zajedno u klupi. Skoro mu moj brat radio struju u nekoj vikendici, a evo sad ga uvatiše zbog nekih mućki.
Pa ne bi bilo loše da ti brat ode malo u Crnu Goru, na koji mesec, sigurnije je :).
Predlažem da Vlajko postavi pitanje pošto ja moram da palim.
Ok, Dar-Mar...
Koja dva Srbina su članovi National Soccer Hall of Fame u SAD?
preki radosavejlvic i jebemliga?
Vladislav Bogićević je jedan
E da ve obojicu bem u nos :)
aj dogovorite se sad...jedan je reko jednog, drugi drugog :)
Neka nastavi casperkaz. Ipak je on reko dvojicu, e sad što jednog promašio pa sam ja dopunio... :)