Na početku sezone 2000-01. god. Bufon je izabrao broj 88 tj. stilizovani prikaz četiri lopte, kao simbol novog početka nakon neigranja na Evropskom 2000.
Broj je, međutim, morao da promeni u 77 pod pritiskom brojnih organizacija, jer su mnogi 88 protumačili kao Heil Hitler. Slovo H je 8. slovo italijanske abecede.
Dar-mar ga ubode. Inače, sa mojim ocem je išao u srednju mašinsku, čak jedno vreme sedeli zajedno u klupi. Skoro mu moj brat radio struju u nekoj vikendici, a evo sad ga uvatiše zbog nekih mućki.
не
Onda je 2.02
Na početku sezone 2000-01. god. Bufon je izabrao broj 88 tj. stilizovani prikaz četiri lopte, kao simbol novog početka nakon neigranja na Evropskom 2000.
Broj je, međutim, morao da promeni u 77 pod pritiskom brojnih organizacija, jer su mnogi 88 protumačili kao Heil Hitler. Slovo H je 8. slovo italijanske abecede.
јесте, 2,02
Zajebavali tog Điđija opasno, a ono kad mu je u skrivenoj kameri valjda cement pao na glavu :)
Koji naš stariji fudbaler je uhapšen ovih dana?
Džaja
Nije on, njega su odavno hapsili. Ovog su pre nekoliko dana.
e jebem li ga...Nebojša Gudelj? :)
daj neku pomoć
Nije. Karijeru započeo u Napretku. Uhapšen je u Kruševcu zbog malverzacija oko nekih građevinskih radova.
Inače, bivši reprezentativac Jugoslavije.
Zoran Simović?
Krnjinac.
Dar-mar ga ubode. Inače, sa mojim ocem je išao u srednju mašinsku, čak jedno vreme sedeli zajedno u klupi. Skoro mu moj brat radio struju u nekoj vikendici, a evo sad ga uvatiše zbog nekih mućki.
Pa ne bi bilo loše da ti brat ode malo u Crnu Goru, na koji mesec, sigurnije je :).
Predlažem da Vlajko postavi pitanje pošto ja moram da palim.
Ok, Dar-Mar...
Koja dva Srbina su članovi National Soccer Hall of Fame u SAD?
preki radosavejlvic i jebemliga?
Vladislav Bogićević je jedan
E da ve obojicu bem u nos :)
aj dogovorite se sad...jedan je reko jednog, drugi drugog :)
Neka nastavi casperkaz. Ipak je on reko dvojicu, e sad što jednog promašio pa sam ja dopunio... :)