Спортски квиз

1. Na početku sezone 2000-01. god. Bufon je izabrao broj 88 tj. stilizovani prikaz četiri lopte, kao simbol novog početka nakon neigranja na Evropskom 2000.
    Broj je, međutim, morao da promeni u 77 pod pritiskom brojnih organizacija, jer su mnogi 88 protumačili kao Heil Hitler. Slovo H je 8. slovo italijanske abecede.

2. Zajebavali tog Điđija opasno, a ono kad mu je u skrivenoj kameri valjda cement pao na glavu :)

3. Koji naš stariji fudbaler je uhapšen ovih dana?

4. Nije on, njega su odavno hapsili. Ovog su pre nekoliko dana.

5. e jebem li ga...Nebojša Gudelj? :)

daj neku pomoć

6. Nije. Karijeru započeo u Napretku. Uhapšen je u Kruševcu zbog malverzacija oko nekih građevinskih radova.

7. Inače, bivši reprezentativac Jugoslavije.

8. Dar-mar ga ubode. Inače, sa mojim ocem je išao u srednju mašinsku, čak jedno vreme sedeli zajedno u klupi. Skoro mu moj brat radio struju u nekoj vikendici, a evo sad ga uvatiše zbog nekih mućki.

9. Pa ne bi bilo loše da ti brat ode malo u Crnu Goru, na koji mesec, sigurnije je :).

Predlažem da Vlajko postavi pitanje pošto ja moram da palim.

10. Ok, Dar-Mar...

Koja dva Srbina su članovi National Soccer Hall of Fame u SAD?

11. preki radosavejlvic i jebemliga?

12. Vladislav Bogićević je jedan

13. E da ve obojicu bem u nos :)

aj dogovorite se sad...jedan je reko jednog, drugi drugog :)

14. Neka nastavi casperkaz. Ipak je on reko dvojicu, e sad što jednog promašio pa sam ja dopunio... :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.