ja nikad nisam cuo za Vladislava Bogicevica , tako da , nek postavlja Mlata posto je on verovatno cuo za Prekija, a i ja nemam pitanje na lager :)
Ajde bre dogovorite se :)
ok onda jedno lako...kojoj je evropskoj ekipi Dragan Mance zabio gol sa bez malo pola terena?
e ja ovo ne pamtim, gledao sam skoro na SOSu kad je dao gol nekoj ekipi, al se ne mogu setim...npr Real Madrid?
nije bas toliko jak klub ali ima veze sa krunom...
Кајзерслаутерн?
Espanjol?
evo mene, nije, klub ima tri reci u nazivu i kao sto rekoh ima veze sa krunom
Kvins Park Rendžers
Карл Цајс Јена? :-)
Kvins Park Rendžers?
da, kvins park rendzers, Vlajko izvoli
Ništa mi ne pada na pamet...aj neko lako:
Koji tim zovu Super Depor?
Deportivo La Coruna
Tačno
Ajde jedno lako: Ko je postigao prvi gol na Euro 2000?
Bart Gor
Jok
e preteče me...sećam se da je u Sprtu izašo ogromni naslov: Bart, al nije Simpson... :)
Jesi li siguran da nije Gor?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
ja nikad nisam cuo za Vladislava Bogicevica , tako da , nek postavlja Mlata posto je on verovatno cuo za Prekija, a i ja nemam pitanje na lager :)
Ajde bre dogovorite se :)
ok onda jedno lako...kojoj je evropskoj ekipi Dragan Mance zabio gol sa bez malo pola terena?
e ja ovo ne pamtim, gledao sam skoro na SOSu kad je dao gol nekoj ekipi, al se ne mogu setim...npr Real Madrid?
nije bas toliko jak klub ali ima veze sa krunom...
Кајзерслаутерн?
Espanjol?
evo mene, nije, klub ima tri reci u nazivu i kao sto rekoh ima veze sa krunom
Kvins Park Rendžers
Карл Цајс Јена? :-)
Kvins Park Rendžers?
da, kvins park rendzers, Vlajko izvoli
Ništa mi ne pada na pamet...aj neko lako:
Koji tim zovu Super Depor?
Deportivo La Coruna
Tačno
Ajde jedno lako: Ko je postigao prvi gol na Euro 2000?
Bart Gor
Jok
e preteče me...sećam se da je u Sprtu izašo ogromni naslov: Bart, al nije Simpson... :)
Jesi li siguran da nije Gor?