U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa stvarno, umem i ja da ga lupnem ponekad :)
Evo lagano. Ko je bio igrač utakmice u Zvezdinoj pobjedi nad Kolom Kolom(3:0) u finalu Interkontinentalnog kupa 1991.?
Jugović
Grofovski, nema šta! :) Pitaj...
hehe...
Npr: Koji proslavljeni fudbalski napadač je posle uspešne fudblaske karijere krenuo da se zanosi polom? Odnosno, koji je igrač svetske klase, posle fudbala prešo na polo rekreativno
Batistuta?
Jes on je...igrao je valjda i neke zvanične. Nastavi.
Kolumbijci su na golu imali Igitu, a tokom devedesetih i Meksiko je imao jednog turbo ekscentričnog golmana, poznatog po tome što je predriblavao protivničke napadače. Kako se zvao?
Horhe Kampos. http://vukajlija.com/zabava/posteri/6414 :)
Hahahhahahahaaha! Kako sam samo mogao propustiti ovaj poster. Ali imao je čovjek ukasa. :) Pitaj...
E stvarno su mu sašili opasno odelo :)
Koji bivši golman je idol Điđija Bufona? Čak je i detetu dao ime po tom golmanu...
Dino?
Jebote, ja i ne znam ko je taj :)...teraj dalje...
Mislio sam zbog Dina Zofa. Ne znam stvarno..
A, na njega...jbg nije Dino Zof, mada je ovaj golman branio i u Zofovo vreme...i druga pomoć, Điđi ga voli od SP 1990. godine...igrao deset godina za Espanjol...
Našao sam: Tomas Nkono. Prvi put čujem. Čudno, obzirom da su Điđija prozivali da je rasista, a ovaj je Tomas čamugeština. :)
Epa jbg, greše ljudi...Tomas Nkono je tačan odgovor.
Frančesko Toti, Vinćenco Montela, Roberto Manćini, Roberto Bađo. Izbaci uljeza.
Hm...Montela, on nije jedini nosio 10ku u reprezentaciji :)
Ne, nije ni Manćini nosio desetku.