Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nije.
Мора да је Демпси...
E taj je. NMF nastavi.
Вртели смо се данас око аргентинског првенства, па да наставимо. Ко је овосезонски освајач Клаузуре?
Argentinos Juniorsi. Sport Klub cini cuda.
Цепај даље...
Kad smo kod Juzne Amerike... Ko brani titulu u Kopa Libertadoresu?
Estudijantes.
Мени је у глави ЕстудиЈантес. Мада, можда је то било и прошле сезоне :)
Jeste Estudijantes. Pa porsle sezone, ovaj Kopa Libertadores jos nije zavrsen, pravili su pauzu zbog SP-a. Al' prestize te Grof. :)
Grofe, udri!
Koji je klub iz bivše SFRJ, nekad igrao u Kalču Seriji C?
Da nije Rijeka?
Jes Rijeka je, ništa mi nije pametnije palo na pamet da pitam, bilo je ili to, ili da pitam koji se klub ranije zvao Kvarner :)
Pa ja nisam ovo znao, ovo je bilo na slepo, al' znam da su Italijani uvek imali pik na Rijeku, pa rek'o da probam da nisu oni, nece da skodi.
Koji klub je najveci rival Celsija?
Милвол?
Малопре сам мислио на сезону пре последње завршене :)
Pravo da ti kažem, Rijeka sa Istrom, slovenačkim primorjem, Zadrom i ostalim nekim ostrvima je bila u sastavu Italije između dva rata. Musolini je nudio valjda knezu Pavlu da odatle preseli slovensko stanovništvo na Kosovo i Metohiju, a da ovaj njemu odatle pošalje Šiptare, kao neka razmena teritorija.
Al, dobro Rijeka (odnosno Kvarner) je igrao uspešno u Calcio Seria C, dok je glavni rival čelsiju, Fulam.
Pa sa Milvolom imaju huligansko rivalstvo, posto se Hedhantersi i Busvokersi ne podnose, ali trazeni tim je Fulam, ipak je Celsi - Fulam derbi Zapadnog Londona(iako pomalo zaboravljen poslednjih godina).
Opet Grof...
Jebo te, ne znam ni šta više da pitam :)
Ajde npr: Izbacite uljeza: Rijeka, Radnički Niš, Vardar Skoplje, Čelik Zenica
Da pokušam...
Možda je Rijeka, jer je jedino ovaj fudbalski klub igrao u ligama u tri države: SFRJ, Italija i Hrvatska.
Hvala Bogu, neko pokušao :) Ja sam zaboravio i šta sam pitao...
Ajde nek bude tačan odgovor, nastavi...
(iskreno ovde sam mislio na to da je Vardar uljez jer je jedini od pomenutih osvojio SFRJ titulu, ali mu je nažalost kasnije oduzeta)...
Nastavi.