Спортски квиз

  1. Kakvog je uticaja mogla da ima ta krv na njega? :P

    Kenenisa Bekele, samo njega znam :P

  2. Verovatno je menjao krv sa onom koja je zasićena kiseonikom, pa ne mora da ide na neku planinčugu na pripreme...Znam da je to Raul radio i kompletna nemačka reprezentacija u fudbalu...
    Recimo Marokanac El Geruž ?

  3. Није и није. Тек сад сам сконтао да сам написао банују лололо. Ајде помоћ, тип је још познат што је добио сраћателу на маратону па је ишао у жбуње и тако то...

  4. Е, ништа онда ако га нису бановали. :Д Него, је л' још активан? А ако није, која му је била последња Олимпијада? :Д

  5. Није активан... 1980. му је била задња. Финац.

  6. Е, да га јебем! Не сећам се, нисам био рођен.

  7. Нисам ни ја, ал Душко Кораћ је чудо.

  8. Мислим да је он већ био мртав те 1980.

  9. Џорди, дај одговор и постављај ново питање да не умре квиз поново... :Д

  10. Ласе Вирен. Јебига, убио сам већ две теме до сада, изгледа да сам талентован. Ајмо нешто лако: Који је задњи Британац освојио Вимблдон?

  11. Фред Пери пре неких 70-80 година?

  12. Тако је. Пичи.

  13. Тако је. Пичи.

  14. Тако је. Пичи.

  15. Које је средње име Раула Гонзалеса?

  16. Није ни једно ни друго. Он се зове Раул Гонзалес Бланко, Шпанци стављају у своје презиме и мајчино и очево презиме, очево му је Гонзалес а мајчино Бланко. Шпанци користе оба презимена у свакој прилици али у фудбалу би било незгодно из много разлога, (штампе на дресу, изговора коментатора итд.) зато одаберу једно.

    Нпр. Бојан Кркић се зове Бојан Кркић Перез али одабрао је да стави своје име на дрес зато што по сопственом признању није хтео да бира између очевог и мајчиног. То раде многи Шпанци, и Раул између осталог, али у Бојановом случају је компликованија ситуација пошто му је отац Србин а мајка Шпањолка.

  17. Бланко ниje, Гонзалес jесте. :Д

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.