Спортски квиз

  1. 1950. није било полуфинала. Играла се група у завршници, али се меч Бразил-Уругвај води незванично као финални, јер је одлучивао о титули.

  2. 1950. није било полуфинала. Играла се група у завршници, али се меч Бразил-Уругвај води незванично као финални, јер је одлучивао о титули.

    Upravo! Nije bilo polufinala.

  3. У чувеном мечу Југославија-СССР, где смо у последњем минуту успели да проспемо 9 поена предности и касније изгубимо на продужетке, Совјети су постигли три тројке у завршници регуларног дела. Ко је постигао прву од те три тројке?

  4. Јесте Сабонис. Могао си бар пет секунди да сачекаш. :)

  5. A šta da radim kad sam nestrpljiv, samo što sam otvorio temu odmah sam video pitanje i bila je to ljubav na prvi pogled lolololo

    Ko je najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava u fudbalu? Kapiram da ovo nije teško onima koji su baš zagriženi za fucu.

  6. YouCantHandleTheTruћ tačno, postavljaj pitanje.

  7. Имам једно много добро питање!

    За ког спортисту је сада удата бивша девојка Дражена Петровића која је возила аутомобил када је Дражен настрадао у саобраћајној несрећи?

  8. За Фердинарда Пијеха?

  9. А, овај није спортиста, ништа, ништа.

  10. Za nekog nemačkog fudbalera...setiću se kog ...

  11. Хаха, за Дивца јеботе!

  12. Za Olivera Birhofa i samo da napomenem ovaj podatak ne postoji na Vikipediji.

  13. Јесте немачки фудбалер. :) Није Дивац, али кад неко одговори оставићу линк ка једној много занимљивој причи која се тиче удеса. Испод текста обратите пажњу на први коментар. Има читаво објашњење шта се десило. :)

  14. Јесте, гонзо, Бироф је у питању...

    Ево линка о ком сам причао. Вреди прочитати.

  15. Prvi komentar ispod je klasično hrvatsko proseravanje već dve decenije jebali ih četnici.

    Elem da se vratimo kvizu. Ko je na jednom SP u fudbalu postigao najviše golova?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.