Спортски квиз

  1. Neka jedan bude Geri Spid (ubeđen sam da nije, al' nema veze) iiiiii za golmana ne mogu da se setim ko bi odgovarao. :)

  2. Да бре ладно заборавим Рајана, срамим се :).

  3. Не верујем да је О'Шеј, можда и Роби Кин пошто Енглези последњих година кубуре са нападачима (осим Рунија). Гивен сигурно...

  4. I ja bi reko Gigs i Given.

  5. Ja sam baš nešto razmišljao i od tih golmana se setih samo Alana MekGregora i Givena, a nisam mislio da bi mogao da bude Given, iako odlično brani. I dalje mislim da je neki iz starije garde, mada ne mora da znači. A pre će biti da je Gigs nego Spid, ali eto, verovatno je neko od njih dvojice.

  6. Да се не лажемо Гивен је за Мекгрегора измислио гол и брањење истог... И даље стојим иза Гигс и Гивен. Можда Роби Кин али не верујем...

    Логика ми је да пре пар година Енглези стварно нису имали културног голмана а тад је Гивен бранио бога у Њукаслу. Што се тиче Гигса, у исто време нису имали ни лево крило док је Бекс играо десно, кубурили су са неким просечним играчима а стојим иза чињенице да је Рајан један од најбољих левих везних свих времена. Да су имали ту двојицу 2000 - 2006/7 били би сад много више него што јесу.

  7. vette_zr1
    Гигс, Гивен

    On je prvi pogodio. Nisam bio pri kompu, izvinjavam se.

    A vi što zaboraviste Gigsa, sram da vam udje. :)

  8. И ја сам се чудим како ставише Бејла пре Гигса, Гигс је Бејлу идол :)

    Који је успешни италијански пливач (успешан на националном нивоу) имао велику филмску каријеру у Холивуду?

    ХИНТ: Средина прошлог века...

  9. Uf, ovo je haoticno pitanje, slabo znam plivace, mozda nesto bolje glumce. Pretpostavljam da nije neko toliko popularan kao De Niro, pa cu reci, sudeci po konstituciji, recimo Djulijano Djema?

  10. Dzoni Vajsmiler Italijan?! Ne bih rekao, mada prvo sam pomislio na njega...

  11. Није ни Вајсмилер ни Ђема. Био је доста популаран, комедије је радио, још је жив... Доста вам је помоћи :)

  12. Екстраларџ - Бад Спенсер.

  13. Целулоид згодио! Бад Спенсер је био шампион Италије у пливању, веровали или не :Д и поред његових 140 кила он је некад био спортиста :)

    ЕДИТ: Тек сад сам видео

    sudeci po konstituciji

    Велика грешка у овом случају :Д

  14. Који чувени НБА играч је носио надимак Rain Man?

  15. Шоун Кемп, али мислим да је он био "reign man"...

  16. Свака част, мајсторе!

    Мислим да је ипак био Кишни човек, због Сијетла.

  17. Постављај поново, немам идеју шта да питам. :)

  18. Како се зове недавно преминули члан величанствене совјетске хокејашке екипе са краја осамдесетих? Неки од живих су Ларионов, Макаров, Фетисов...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.