Спортски квиз

1. @black
    Vrlo verovatno, mada je izređo sve Bg klubove...

2. Jao, bravo za mene! :) brate, nemoj više o košarci, iam se svi iznalupamo samo tako :)

3. U kurac. Sad smo ko oni kojima ime počinje na d a završava se na ebili. :) Jebi se, daj novo pitanje, ovo si sam odgovorio. I jeb'o te Mileta Firefox the Mozilla. :)

4. :) Aj dok ja smislim pitanje nek postavi neko drugi....

5. Ne stvarno brate, daj neko novo pitanje, krompiri sam ga ja pogodio... :)

http://www.fans-elanchalon.net/joueurs/photos/MiletaLISICA429.jpg

6. Ili ovako, koji je jedini fudbaler u istoriji francuskog casopisa Lkip koji je dobio ocenu 11 za jedan svoj nastup na svetskom prvenstvu?

(mada moguce da nije Lkip, al mrzi me da kopam...:))

7. Odlično. Ček da smislim.

8. Koji naš fudbaler je uspeo da samo dva puta igra za nacionalni tim (ma kako se zvao) a da za ta "samo dva puta" da jedan gol i to baš Argentini...

(možda je i jedini kome se ovo desilo)

9. Au , kakvo pitanje Vlajko, sat vremena niko da pokusa da odgovori:)

Jebemliga, zajebano, to je neka prijateljska utakmica verovatno bila? Mozda Damir Čakar,ako je on uopste i igrao za reprezentaciju?

10. Ajde ja cu da probam da pogadjam malo
    Josip Katalinski?

11. Где њега нађе? Па он се наиграо за репрезентацију, каже човек само 2 пута...

12. A dobro palo mi na pamet, ne znam ni koliko je igrao, ali mi se učinilo da nije igrao nešto mnogo a da je poznat tako po nekom bitnom golu...

Proverih, igrao 40ak puta, maj mistejk, ali imaj u vidu da sam se ja rodila 12 godina nakon što je on prestao da igra za reprezentaciju :P

13. Zoran Jovičić?
    ubeđena sam da je on, 98. tako nešto?

14. Au , kakvo pitanje Vlajko, sat vremena niko da pokusa da odgovori:)

ja se uplašio da mi je post nevidljiv :)

ma ovo mi palo na pamet jer pre neki dan kad je igrala Argentina jedan moj drugar navede ovog igrača...

a sada da se vratimo odgovorima:

Čakar - nije, ali je igro za reprezentaciju samo nije dao gol...
    Katalinski - ČRČika p aon se ko što reče Samhain naigrao za reprezentaciju...

aj dalje...mada je Kasper u pravu...prijateljska je u pitanju...

15. church pub, pre 3 minuta
    Zoran Jovičić?

khm khm? ajd mi vidi post, napisala sam dok si kucao ovo svašta nešto gore, a kopka me :D
    uspaljnica sam :P

16. Zoran Jovičić?

Lele, kukala mi majka, kako bre ovo nisam video? :)

1996.e Zoran Jovičić je dao pobedonosni pogodak protiv Argentine...inače igrao je u Zvezdi...Svaka čast, a ostali...e žensko da vas pobedi...

uf, a taman sam mislio da čerečim ovim pitanjem...aj nastavi dalje...

evo ovdek:
    http://www.footballdatabase.eu/football.coupe.argentine.serbie-montenegro.28698.en.html

17. Jeeeej \o/ \o/ \o/

Iz kog nesvakidašnjeg razloga je reprezentacija jedne Azijske zemlje morala da napusti Svetsko prvenstvo sredinom prošlog veka?
    I koja?

18. Indija, ne dali im bosi da igraju :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.