Ja podržavam XelA-u u poznavanju istorije, Tuluma u teorijama zavere, i Džerika u dovitljivosti (plus lik ima nick koji me podseća na jednu jaku seriju), ali nijedan odgovor nije tačan.
Oću tačan odgovor i objašnjenje. :)))
ti to nas poprckuješ? :)
Kad nas vec jebes, vuci nas i za kosu?
Jebi ga. Mora se malo na praznik :)
E, sad kad su Tulum i Jezivi, a vidim i svi ostali uvideli da Milan Galić JESTE igrao za Crvenu Zvezdu...samo doduše nit je tačno ovo za KUD, Lug i ostalo...nego?
Samo kažite razlog (nije onaj obični, daj pare, evo objekt prava, nego je slično s pozajmicom)...Da pomognem: Zašto je Partizan pozajmio Galića Zvezdi?
Druze tvoje pitanje je bilo - jel Milan Galić igro za Zvezdu, ili Partizan?
Ja veoma dobro znam šta sam pitao, i nisam dobio odgovor. Ne mora valjda da crtam da je ovo trik pitanje :)
A ne znam ni zašto je toliko teško da se kaže da je igro i za Partizan i za Zvezdu. Pošto niko nije znao, uz celu moju pomoć, novo pitanje: Zašto je igrao za Zvezdu, zašto ga je Partizan pozajmio?
Ne. Ali, pravilno razmišljaš, i pogodio si suštinu, tako da mogu da ti priznam.
Partizan je Milana Galića pozajmio Zvezdi za polufinale Kupa Sajamskih Gradova, sezona 1961./62. Igralo se protiv Barselone, i Zvezda je izgubila. Šta mislite da li bi to danas bilo moguće? :)
Znači odgovor je: Milan Galić je igrao i za Partizan i Crvenu Zvezdu. Jebem ga...
Pa, mislim stvarno, kakvo je to pitanje ? Evo ja ću da nabrojim celu postavu iz finala '66, a ne da ti kažem gde je igrao Galić :)
Mislim da je to trik pitanje i da Galić nije igrao ni za Partizan ni za Zvezdu!
Mozda je igrao stoni fudbal za Zvezdu, pa je u tome trik ovog trik pitanja?
:D
Ja podržavam XelA-u u poznavanju istorije, Tuluma u teorijama zavere, i Džerika u dovitljivosti (plus lik ima nick koji me podseća na jednu jaku seriju), ali nijedan odgovor nije tačan.
Oću tačan odgovor i objašnjenje. :)))
Igrao za Partizan, ima ona njegova cuvena izjava:
Partizan ce biti sampion a ostali neka se poredjaju kako im volja :D
:)
Ok, posle trećeg odgovora, mogu da kažem, sad smo raščistili da je igro za Partizan. Ali to nije odgovor koji ja tražim...
Hm, al si smislio ovo. Skontao sam sta hoces, ali posto sam ja grobar necu da ti odgovorim na pitanje :D
Grofe, ti to nas poprckuješ? :)
Tačan odgovor je ne i ne. Galić nije igrao za Zvezdu, a ni Partizan nije igrao za Zvezdu.
A mozda hoce da kaze da JE Partizan igrao za zvezdu. :D
Igr'o je za Partizan,na cijem se grbu nalazi Crvena zvezda.
Možda je, kad je bio mali, igrao kolo, folklor ili šta se već igra u KUD Crvena Zvezda?
Iz Partizana je presao u Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga.
E ovo je najbliži odgovor do sad :)))
Jebi ga. Mora se malo na praznik :)
E, sad kad su Tulum i Jezivi, a vidim i svi ostali uvideli da Milan Galić JESTE igrao za Crvenu Zvezdu...samo doduše nit je tačno ovo za KUD, Lug i ostalo...nego?
Samo kažite razlog (nije onaj obični, daj pare, evo objekt prava, nego je slično s pozajmicom)...Da pomognem: Zašto je Partizan pozajmio Galića Zvezdi?
Druze tvoje pitanje je bilo - jel Milan Galić igro za Zvezdu, ili Partizan?
Ljudi su rekli...u cemu je fora?
Ja veoma dobro znam šta sam pitao, i nisam dobio odgovor. Ne mora valjda da crtam da je ovo trik pitanje :)
A ne znam ni zašto je toliko teško da se kaže da je igro i za Partizan i za Zvezdu. Pošto niko nije znao, uz celu moju pomoć, novo pitanje: Zašto je igrao za Zvezdu, zašto ga je Partizan pozajmio?
Da li je ,mozda,bio pozajmljen samo za to finale?Bas me zanima razlog,zanimljivo pitanje.
Ej, pojedoh se živ zašto je otišo na pozajmicu... Dajte prosvetlite me sad kad ste već počeli da pričate o tome... Grofe, molim teee reciii....:D
Će sačekaš malo :)))
Ne. Ali, pravilno razmišljaš, i pogodio si suštinu, tako da mogu da ti priznam.
Partizan je Milana Galića pozajmio Zvezdi za polufinale Kupa Sajamskih Gradova, sezona 1961./62. Igralo se protiv Barselone, i Zvezda je izgubila. Šta mislite da li bi to danas bilo moguće? :)
Znači odgovor je: Milan Galić je igrao i za Partizan i Crvenu Zvezdu. Jebem ga...
Jezivi, nastavljaj.
Joco, si zadovoljan? :)))
Zadovoljen sam za danas....Hvala Grofe... :D:D:D