Спортски квиз

1. Jao bre Karolina Kostner! Nije mi palo na pamet da je ona italijanka.

2. Bravo, devojko, evo ruke!!! Svaka čast za širinu!

3. Blagodarim :)
    Kada je Rusija osvojila prvu titulu svetskih šampiona u košarci, protiv koga je igrala u finalu i u kojoj zemlji?

4. Русија никада није освојила титулу шампиона у кошарци.
    Једино ако си мислила на СССР :)

5. Da l' svaki put moramo kroz ovo da prolazimo...
    Kup evropskih šampiona = Liga šampiona
    SSSR = Rusija
    Neke stvari se podrazumevaju, a ovo je između ostalog kviz, na vama je da ubodete vremensku odrednicu...

6. Онда негдје 1970 против Југославије у Бразилу?

7. 1970. smo mi valjda osvojili...to je prvo svetsko, oni su čini mi se 1974. ajd nek bude u Brazilu.

8. Онда можда 1964, Југославија, Бразил?

9. Nije 1964, nija 1970.
    Da, protiv Jugoslavije
    Nije u Brazilu.

Tip, neparna je bila godina.

10. Што каже мој професор историје истина је у средини :)
    Да није 1967? Чиле?

11. jeste 1967.
    Nije Čile, nije Brazil, ali si blizu :)
    Dobar i kontinent i komšiluk :)

Ne grofe.

12. onda Urugvaj jebo ga ti :)

13. Jeste Urugvaj, ali pošto je pitanje bilo

Kada je Rusija osvojila prvu titulu svetskih šampiona u košarci, protiv koga je igrala u finalu i u kojoj zemlji?

A ak bars je uboo i 1967. i to da su igrali protiv Jugoslavije,
    njemu prepuštam štafetu :)

14. ma nema veze...ajd ak bars, daj neko pitanje, mnogo se smaram :)

15. Izgleda da je otišao čovek.
    Pucaj Grofe.

16. Ja li? :)

evo: Koji trener/menadžer/selektor je prvi izveo na utakmicu fudbalere u formaciji bez krila?

Krila su naime do 60ih i 70ih bila najkorisnija pozicija u timu, pa su svi timovi igrali u formaciji 2(libero)-3(centarhalfovi)-5(napad: krila, centarfori i desetka).

17. Vujadin Boškov. :)

18. ahahahaha, ne...mada on je pravi Metuzalem...btw nije čovek iz bivše SFRJ, mada smo se mi naslušali priča kako je Čajkovski izmislio Bajern, Bekenbauera, a Muslin izmislio Zidana :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.