U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jao bre Karolina Kostner! Nije mi palo na pamet da je ona italijanka.
Bravo, devojko, evo ruke!!! Svaka čast za širinu!
http://www.youtube.com/watch?v=IxAKFlpdcfc
Хвала, хвала! :)
Blagodarim :)
Kada je Rusija osvojila prvu titulu svetskih šampiona u košarci, protiv koga je igrala u finalu i u kojoj zemlji?
Русија никада није освојила титулу шампиона у кошарци.
Једино ако си мислила на СССР :)
Da l' svaki put moramo kroz ovo da prolazimo...
Kup evropskih šampiona = Liga šampiona
SSSR = Rusija
Neke stvari se podrazumevaju, a ovo je između ostalog kviz, na vama je da ubodete vremensku odrednicu...
Онда негдје 1970 против Југославије у Бразилу?
1970. smo mi valjda osvojili...to je prvo svetsko, oni su čini mi se 1974. ajd nek bude u Brazilu.
Онда можда 1964, Југославија, Бразил?
Nije 1964, nija 1970.
Da, protiv Jugoslavije
Nije u Brazilu.
Tip, neparna je bila godina.
Што каже мој професор историје истина је у средини :)
Да није 1967? Чиле?
1973. Venecuela
jeste 1967.
Nije Čile, nije Brazil, ali si blizu :)
Dobar i kontinent i komšiluk :)
Ne grofe.
onda Urugvaj jebo ga ti :)
Jeste Urugvaj, ali pošto je pitanje bilo
A ak bars je uboo i 1967. i to da su igrali protiv Jugoslavije,
njemu prepuštam štafetu :)
ma nema veze...ajd ak bars, daj neko pitanje, mnogo se smaram :)
Izgleda da je otišao čovek.
Pucaj Grofe.
Ja li? :)
evo: Koji trener/menadžer/selektor je prvi izveo na utakmicu fudbalere u formaciji bez krila?
Krila su naime do 60ih i 70ih bila najkorisnija pozicija u timu, pa su svi timovi igrali u formaciji 2(libero)-3(centarhalfovi)-5(napad: krila, centarfori i desetka).
Vujadin Boškov. :)
ahahahaha, ne...mada on je pravi Metuzalem...btw nije čovek iz bivše SFRJ, mada smo se mi naslušali priča kako je Čajkovski izmislio Bajern, Bekenbauera, a Muslin izmislio Zidana :)