Спортски квиз

1. Северна Кореја тачан одговор.

2. Daj neko pitanje koje se ne moze naci na guglu..

3. Daj neko pitanje koje se ne moze naci na guglu..

Ako mene optužuješ da sam tražio po gugletu vidiš da sam naleteo 10sekundi pošto je Peki postavio pitanje. Ako nisi to mislio onda izvinjenje. Na tom stadionu prave parade Džong Il i kompanija pred više od 200 soma ljudi. Pitanje za min samo da se setim nešto.

4. prave parade Džong Il i kompanija pred više od 200 soma ljudi.

150 по википедији. :)

5. Ko je jedni fudbaler koji je postizao gol/ove za više od jednog kluba na svetskom klupskom prvenstvu?

6. Kolko prima taj u Koreju????

Mora da prima više od 250000!!!! Jer u Češkoj prima 250 000!!!! A inianapolis motor speedway prima 400 000!!!!

7. Mora da prima više od 250000!!!! Jer u Češkoj prima 250 000!!!! A inianapolis motor speedway prima 400 000!!!!

Мислио сам само на стадионе на којима се играју лопташки спортови, то се некако подразумева...

8. Trebao si da naglasiš! :)

A ne posle ja zajebao stvar! Molim lepo! :))))

9. To za Češku je neko pustio buvu, i ja sam dugo mislio da imaju najveći stadion. Indijanapolis nije fudbalski stadion, to je staza za one naskare i sl.

EDIT: sad nešto tražio i ipak su imali Česi veliki stadion ranije
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_closed_stadiums_by_capacity

EDIT na EDIT: sadašnje stanje
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_stadiums_by_capacity

10. Na kom univerzitetu u svetu su prvi put utvrđena fudbalska pravila i koje godine?

11. Nego da ga ne tupimo više sa stadioni, postavljaj te sledeće pitanje! :=)

12. 150 по википедији. :)

Sedenje. 250.000 stajanje kad je bilo.

Na kom univerzitetu u svetu su prvi put utvrđena fudbalska pravila i koje godine?

Mnogo hoćeš. Ovo ni ti nisi znao pre nego što si izvikipedisao. Ali ajd da probam: Oksford, 1904.

13. Oko sredine 19. veka. Nije oksford

14. Ko je jedni fudbaler koji je postizao gol/ove za više od jednog kluba na svetskom klupskom prvenstvu?

Nešto pitah al' se izgubi u ovoj raspravi.

15. Da nije Krespo?

Noup, aj još neki put pokušajte pa ako ne niko ne pogodi malo da pomognem.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.