Спортски квиз

1. Ne, a i za koga je on mogao da da gol, samo za Barsu.

2. Jebem li ga, mislio sam da je igrao i za Inter na tom prvenstvu.

3. A da, moja greška, ali nije.
    Pomoć: postizao je gol/ove za Mančester i za jedan neevropski klub.

4. Можда Тевез? Требало би да је он био шампион са Манчестером, а играо је и пре тога у Боки...

5. Nije ni Tevez, aj još malo pomoći, sa Mančesterom je osvajao 99' a ne 08'.

6. Сигурно је Верон.

7. Lupam, Dvajt Jork?

8. Jeste Jork, dao gol još i za Sidnej. Jedan od najboljih tandema napadača u istoriji fudbala Dvajt Jork - Endi Kol, a uz Kina, Bekama, Skolsa, Gigsa, Šmajhela, Nevila i ostale svakako jedan od najboljih timova. Kakva Barselona kakvi bakrači.

Jezivi teraj dalje.

9. U kojim sportovima je uzeo medalje najpoznatiji Tarzan, Džoni Vajsmiler na Olimpijskim igrama?

10. Ahahaha, burazer me zove Džoni Vajsmiler.
    Plivanje.

11. Plivanje je jedan, drugi?

12. Nije nijedan od tih, a ni bištenje majmuna :)

13. Skokovi u vodu? Imao je dobre skokove u filmovima sa onih stenčuga.

14. Verovatno vaterpolo...

15. Jeste, rvp. Osvojio je dva zlata u plivanju i bronzu sa reprezentacijom SAD u vaterpolu.

16. Navedite jednog Andalužanina, jednog Katalonca i jednog Baskijca, koji su igrali za reprezentaciju Španije koja je osvojila prošlo svetsko.

17. Andaluzija Serhio Ramos, Katalonija kolko oćeš ih ima al neka bude Ćavi, a Baskija je zeznuta, hm, možda Kapdevila.

EDIT: Ljorente je sigurno, on je iz Bilbaa.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.