Jeste.Pitaj.
Aj pitanje iz nekog 'levljeg' sporta.
Koji proizvođač kamiona ima najviše titula na reliju Pariz-Dakar (valjda se i dalje tako zove reli iako se vozi u Južnoj Americi)?
ма то мора бит' чувени камаз. ако сам случајно убо, терајте даље, ја сам отишао на спавање. едит: пеки, терај даље :)
Камаз гарант.
Jeste naravno KAMAZ i to je zaređao u poslednje vreme, jedno 5-6 godina. Pitaj ti Peki ili neko drugi, ja sam se ispucao sa pitanjima za večeras.
Ко је једини играч који је освојио ЛШ са три различита клуба?
Sedorf?
Кога је у доигравању за СП 1994. победила Аргентина предвођена надрогираним Марадоном? Баш је скоро изјавио како су играли његови играчи дрогирано те две утакмице.
рвп, јесте Седорф. Пеки само удри, нема везе. :)
Boliviju?
Ekvador?
Novi Zeland?
Engleze?
Нико није погодио.
SAD?
Venecuelu?
Australiju.
Кенгури тачан одговор. Блдлглдлгга, цепај даље.
Kako se zove legendarni napadac iz Danske koji je odigrao za Salke preko 200 utakmica?
'Ладно тачно знам ко је у питању, али да ме убијеш не могу да се сетим имена.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Jeste.Pitaj.
Aj pitanje iz nekog 'levljeg' sporta.
Koji proizvođač kamiona ima najviše titula na reliju Pariz-Dakar (valjda se i dalje tako zove reli iako se vozi u Južnoj Americi)?
ма то мора бит' чувени камаз.
ако сам случајно убо, терајте даље, ја сам отишао на спавање.
едит: пеки, терај даље :)
Камаз гарант.
Jeste naravno KAMAZ i to je zaređao u poslednje vreme, jedno 5-6 godina.
Pitaj ti Peki ili neko drugi, ja sam se ispucao sa pitanjima za večeras.
Ко је једини играч који је освојио ЛШ са три различита клуба?
Sedorf?
Кога је у доигравању за СП 1994. победила Аргентина предвођена надрогираним Марадоном? Баш је скоро изјавио како су играли његови играчи дрогирано те две утакмице.
рвп, јесте Седорф. Пеки само удри, нема везе. :)
Boliviju?
Ekvador?
Novi Zeland?
Engleze?
Нико није погодио.
SAD?
Venecuelu?
Australiju.
Кенгури тачан одговор. Блдлглдлгга, цепај даље.
Kako se zove legendarni napadac iz Danske koji je odigrao za Salke preko 200 utakmica?
'Ладно тачно знам ко је у питању, али да ме убијеш не могу да се сетим имена.