Спортски квиз

1. Jel' aktivna ili penzionisana?

2. Jao, idem sad spokojan d'umrem! :))))

EDIT: Sori bantu, ne videh pitanje, ujedno i pomoć - ode u penziju, reče da 'oće da svrši fakultet!

3. Šta je to bilo skorije u Vankuveru?

4. Auh, to li je... to nisam pratio ič... da pokušam bar - Marles Šild?

5. Beše ako kažeš čime si osvežila "memoriju tvoga sjećanja" :)

6. Nije, bantu, nisu iz iste države mada su tu negde...

7. Razmišljam kako sam zapamtila priču o crvenkapi, znam crvena kosa, crvena kapa, ali se sećam malo i lika dok je komentator pričao, pa sam onda vrtela sportove u kojima mogu da vidim lik, tako samo s kapicom, dok stoji mirna, pa mi je palo na pamet pucanje. Pa rekoh da pokušam pa šta bude :)

8. Mislim da je ona Nojner, al' nije ni bitno, nije ona u pitanju, mada si prilično blizu...

9. Pa ako sam blizu...jebem li ga,mislim da je Kati Vilhelm plavuša ali neka bude ona.

10. Možda i jeste prirodna plavuša pa ovu miranda nijansu postiže uz londa color naturals :) ali cica dobi nadimak crvenkapa i zbog boje kose i zbog boje kapice koju fura.
    http://www.young-germany.de/uploads/pics/Kati_Wilhelm.jpg

Udri

11. Koja reprezentacija u ragbiju jedina ima skoro barabar odnos sa Novim Zelandom u medjusobnim duelima? (58 posto pobeda NZ,42 posto ta reprezentacija)

Ragbi 15 u pitanju.

12. Ne,mnogo veće face su u pitanju.

13. U kom smislu vece face?

Englezi?

14. Brate,u smislu kad je neko veća faca. :)

Nisu Englezi.

15. Da nisu onda Francuzi? Ne pada mi na pamet niko drugi, da su neke budze i da igraju ragbi...

16. Nisu Francuzi mada su ih prcnuli na poslednjem prvenstvu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.