Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jel' aktivna ili penzionisana?
Jao, idem sad spokojan d'umrem! :))))
EDIT: Sori bantu, ne videh pitanje, ujedno i pomoć - ode u penziju, reče da 'oće da svrši fakultet!
Šta je to bilo skorije u Vankuveru?
ZOI
el biatlon beše?
Auh, to li je... to nisam pratio ič... da pokušam bar - Marles Šild?
Beše ako kažeš čime si osvežila "memoriju tvoga sjećanja" :)
Nije, bantu, nisu iz iste države mada su tu negde...
Razmišljam kako sam zapamtila priču o crvenkapi, znam crvena kosa, crvena kapa, ali se sećam malo i lika dok je komentator pričao, pa sam onda vrtela sportove u kojima mogu da vidim lik, tako samo s kapicom, dok stoji mirna, pa mi je palo na pamet pucanje. Pa rekoh da pokušam pa šta bude :)
Magdalena Nojer.
Mislim da je ona Nojner, al' nije ni bitno, nije ona u pitanju, mada si prilično blizu...
Pa ako sam blizu...jebem li ga,mislim da je Kati Vilhelm plavuša ali neka bude ona.
Možda i jeste prirodna plavuša pa ovu miranda nijansu postiže uz londa color naturals :) ali cica dobi nadimak crvenkapa i zbog boje kose i zbog boje kapice koju fura.
http://www.young-germany.de/uploads/pics/Kati_Wilhelm.jpg
Udri
Koja reprezentacija u ragbiju jedina ima skoro barabar odnos sa Novim Zelandom u medjusobnim duelima? (58 posto pobeda NZ,42 posto ta reprezentacija)
Ragbi 15 u pitanju.
Australija?
Ne,mnogo veće face su u pitanju.
U kom smislu vece face?
Englezi?
Brate,u smislu kad je neko veća faca. :)
Nisu Englezi.
Da nisu onda Francuzi? Ne pada mi na pamet niko drugi, da su neke budze i da igraju ragbi...
Nisu Francuzi mada su ih prcnuli na poslednjem prvenstvu.