U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Сабонис?
Едит: Знам да није, сад сам погледа, он је играо само у Портланду.
Nije Litvanac,eto da pomognem.
onda mora da je Rus! e da ga jebem, ja ne znam ko je!
Nije ni Rus! :D
Jermenija?
Oni učestvuju na evroviziji
Летонац, ал ја не могу да се сетим ниједног Летонца ;)
Иначе планирам да отворим тему "Сликовни спортски квиз" Као оно синоћ што смо се спрдали, много ми се допало :Д
Nije Letonac,ni Jermenac! :D Ja sam mislio da vise ljudi zna ovog lika,mozda sam ja bolid,ja sam se igrao kao klinac i uvek kao kad sutnes kazes njegovo ime... :) Evo da pomognem jos malo.Njegov zemljak je jedan poznati fudbaler koji sada igra u klubu u kome je ponikao,a nastupao je za najbolje timove u Evropi.Opasan golgeter.
Nemoj da otvaraš, nećemo da spamujem bar u ovom podforumu sa zilion tema, tako s vremena na vreme stavimo neke slike. Ofucala bi se fora da je non top rabimo.
Ne uništavaj sportski kviiiiiz! Leave spooooortskiii kviz alone!
Брате контам да је неки Украјинац, овај његов земљак је Шевченко, ал рокни ме ако знак ко је он! Искрено никад чуо да је неки з+такав лик играо у НБА :)
Potapenko :)
secam se i ja tog imena, ali sam ipak morao da pitam mamu :)
Bravo Henry.Vitali Potapenko! :) Ajde...
Srbin, poznat i kao arhitekta, na olimpijadi se takmicio kao teniser, rvac i dizac tegova... nije se takmicio za Srbiju, niti Jugoslaviju...
?
Moj kolega Momčilo Tapavica. :)
Valjda za austrougarsku, ali me ne drži za reč.
opa, prilicno brzo je bilo... jeste austrougarska, mada nesto mislim da su imali odvojene ekipe na prvoj olimpijadi, uostalom, nije ni bitno..
Pa možda je onda samo ugarska, ne znam stvarno, ne sećam se, čitala sam skoro kad sam učila istoriju naše arhitekture pa je bilo kao zanimljivost. :)
Ajde nešto lagano:
Olimpijski sport, igra se od 17. veka, teren za ovaj sport ima centralnu liniju, ne može se igrati bos, ove godine je održano evropsko prvenstvo.
Hokej na vutri?
Noup :)
Inače ako se ja ne varam hokej na travi je mnogo stariji sport...
Badmington?
Edit: ne umem ni da ga izgovorim, valjda treba badminton. :)
odmah mi je doslo nadvlacenje konopca, al to valjda nije olimpijski vec x godina...
Bravo Tetka! :)
dap, badminton