Спортски квиз

1. hmmm Maje su prvi koristili neku smesu koja je dosta ličila na današnju gumu... I od toga su pravili lopte... Ono kukovima su se dodavali i lopta nije smela da padne na pod, ali ne mogu da se setim kako se zove igra... Ako se na tu igru misli..

2. valjda, jebem li ga... ciljao sam na košarku, imali su obruč i ubacivali tu gumu kroz njega

3. imali su na zidu uspravno je stajao obruc..

4. pa to... Ali poenta je bila da kukovima udaraju tu loptu i da ne padne na zemlju... a za obruč nisam siguran, jer to sam gledao u nekom crtaću, ali nisam siguran da sam tako i u literaturi pročitao pošto je, jel´te, davno bilo...:D I ´el sam pogodio ovo ili nisam? I ´el treba da postavljam pitanje ako jesam..:P

5. pa to... Ali poenta je bila da kukovima udaraju tu loptu i da ne padne na zemlju... a za obruč nisam siguran, jer to sam gledao u nekom crtaću, ali nisam siguran da sam tako i u literaturi pročitao pošto je, jel´te, davno bilo...:D I ´el sam pogodio ovo ili nisam? I ´el treba da postavljam pitanje ako jesam..

to si gledao u onom crtacu sto prikazuje iistoriju juzne amerike..

6. Joj ljudi moji oče li neko da puca, dvanaes' sati nam se ladi kviz...
    To bre sve neozbiljno :D

7. KAM AN CRCA, GIMI D KVESCN !

8. Iz koje zemlje originalno potiče badminton?

9. Pozdrav.A,da nije iz Kine?

10. Opet sam naleteo na badminton. :)

Ajde recimo Indija.

11. Bravo Tetka! :)

U kasnom 19. veku Vojvoda neki engleski je u Indiji naučio igru koja se zove "poona"
    I hteo je da je proširi po Engleskoj, on je tamo u nekom feMsi klubu ostale vojvode neke naučio pravila i preimenovao igru u "Badminton" jer mu se tako zvalo imanje u Samersetu.

i osta badminton :))
    eto sad znate i kako je ime dobio :D

12. Još se nisam ni razbudio kako valja, nemam inspiracije za neka zajebana pitanja.

Evo nešto lagano: ko je ubacio najviše slobodnih bacanja u istoriji NBA (ukupno, ne na jednom meču)?

13. mozda Redzi Miler, ima najveci prosjek pogodjenih slobodnjaka...?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.