Nije!!!!Roler koster se spominje samo pri odredjenim vremenskim uslovima,kad skakac radi STA? (inace,veze nema sa roler kosterom,glup im je izraz,osim ako ne aludiraju na strah u tom trenutku)
Pojasni sine,viš da niko ne zna.
Hocu,ali da neko odmah postavi pitanje,necu dumre kviz.
Evo,Črča će.Jel tako? :)
Ma,nema veze..."roller-coster ride" je korekcija ramenima,koju primenjuje skakac u slucaju jaceg udara vetra.Kad vidis skakaca koji se gica,kao da ga svrbi dupe,a nema ruke,to je to.
Mlekara Gaj?
Britania-nesto?
Britannia. Aj dalje
Evo jedno neorignalno i lako.
Posto je Barselona potpisala ugovor sa nekom arapskom sponzorskom kucom, koji klub je jedini ostao u Spaniji da nema sponzora na dresu?
Atletik Bilbao?
Jes', aj dalje
Atletiko?
EDIT:E,jebiga.
Koji je jedini fudbaler koji nije dobio "Zlatnu kopacku" one godine kada je bio najbolji strelac Jevrope?
Furuna Forlan?
Ne...
Ronaldo?Dok je bio u Realu?
Па зар не буде сваке године неко са 40-50 голова, али не добије награду због коефицијента буђаве лиге у којој игра?
Ibrahimovic?
Ne znam ako je konkretan izraz kao ona moja "yard sale" sto je bila, jer roler koster komentatori bas cesto spominju, jer su dejstva gravitacionih sila u jednom i u drugom kao i osnovni princip isti.
Ja sam cula u tom kontekstu - kada se govori o silama, tj kada je skok tj odraz sa skakaonice bas jak, i kada je velika brzina izletanja, ali stvarno ne znam kao konkrenu sprdnju...
Daj da cujem :)