Prijava

Kako se svake četiri godine medalje iznova dizajniraju od strane komiteta, nema veze gramaža zlata sa površinom. Gramaža je fiksna.

Nešto manje od 95%

93%,4 grama zlata?

skrati za jedan i daj gramažu i teraj :)

Necu,nije mi se svidelo pitanje :)

ja sam ti po tom pitanju rekla šta sam imala.

Procitao,zadrzao misljenje,probao da odgovorim,ali nisam znao,a glupo mi da licitiram 100 puta.Poslednji put:92 %,6 grama zlata?

92,5% srebra sadrze sve srebrne i zlatne medalje na olimpijskim igrama.
S tim da zlatne imaju zlatnu glazuru od 6 grama cistog zlata.

Do jaja što vam je glupo da licitirate, danas ste to radili samo stošurnaest puta.
I da, vidim koliko si zadržao mišljenje.
Elem ovo za razliku od svih licitacija u poslednja 2 dana, može da vam se zadesi na kvizu, ako u kakvom budete učestvovali poput Milionera, i da zaradite pare, jer je opšte znanje :)

Ja sam otišla, laku noć dečaci, nek puca ko hoće, trenutno mi puca kurac za kviz.

Do jaja što vam je glupo da licitirate, danas ste to radili samo stošurnaest puta.
I da, vidim koliko si zadržao mišljenje.
Elem ovo za razliku od svih licitacija u poslednja 2 dana, može da vam se zadesi na kvizu, ako u kakvom budete učestvovali poput Milionera, i da zaradite pare, jer je opšte znanje :)

Ništa skapirao nisam. :) Jel nas mrziš ili ne? Laku noć :)

Ne mogu ja da vas mrzim, ljubav prema sportskom kvizu, je nažalos' veća od svih vas, vi ste prolazni, ako me razumeš :P
Ja sam ovde od 2. strane, i mnogo volim sve ljude koji su se šunjali ovuda, i planiram okupljanje sportskog kviza na proleće, planovi su u izradi.
Ovo mi je omiljena tema na celom sajtu, i ne može nečiji bezobrazluk ili izigravanje Svetlane Bojković da me otera odavde :)

Upadaj muss :)

vi ste prolazni

Ja prolazim. Ou jea :) Aj postavljaj mustaće :)

E,jebi ga sad...Bas mi je krivo zbog ovih komentara,nisam imao nameru da izazovem bilo kakvu tenziju.Definitivno cu da skratim jezik ubuduce.

Ovo je Mika Kojankoski,trener norveske reprezentacije.

U svetu sporta,Vidzej Malija je poznat kao sta?

mislim da je neko formula 1 mudo,nista detaljnije:)

Jeste formula jedan u pitanju.Trazi se jos funkcija.

možda ima veze i sa fudbalom?

pa tebra,po imenu mogu da probam da pogodim da je mudo u Force India timu,a...?ako sam pogodio,pitanje prepustam sledecem slucajnom prolazniku,ili tebi...:)