Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Е ја имам, и дупи свог дуплог, али не стављам у омиљене дефке свог првог дуплог као ни свог оригиналног, мада сам са свог првог дуплог ставила пар оригиналних у омиљне. :))))
Nasle mene da zezaju, a ja, kao i uvek, zbunjeno se primim na foru! :D
Sto Mici, zar su bodovi toliko bitni, sve je samo igra i zabava...
Хахахаххахаха е Пуфницеее, па нама слатко тебе да зекимо. :)))
Ih, Pufna najstarija, a ipak je zavitlavamo, heheheheheehhe. :D
Ма нису ми битни, ја то онако, мало ми било досадно, а није лоше имати дупли, резерва. :)))
Ako, i treba! Koga cete, ako necete mene...
Ovde sve neki klanovi, nema pojedinaca za zezanje, ali naidje budala... :D
Хахаххахахаха а како да не будем у клану спермаша кад су неодољиви! :))))
Rezerva za sta? Mene je pola godine mrzelo da pravim ovaj nalog, a zamisli tek da pravim dupli...
Mogu i ja u klan, dosta ste me zezale? :D
Nije lose ovde, kad malo bolje razmislim... :)
Па и није :)
Резерва кад ти закаже први, и кад ти је досадно па да остављаш луде коментаре (мада нисам још почела) и да дефке које нису довољно добре за мој прави профил су завршиле тамо. :)
Pufno, ti si već naša, ne brini se :D
Ej, a je l' mi neko video Docu ovih dana? Bila sam malo zauzeta pa nisam navraćala.
Малолетна, нема га ни на МСН-а не знам шта је са њим.
Kul, sad sam u coporu! :D
Aaaa, pa kao da je bitno kakve su defke, ako su lose bice obrisane...
Ili ja sve ovo olako shvatam.
Stvarno Mici? A reci mi koji ti je dupli....meni je to nepošteno i gotovo.
Šta je s njim, e baš se pitam.
Хахаххаха Пуфнице не знам шта да ти кажем, дође ми да напишем глупу дефку и таман тамо, ма млатим се, да сам озбиљна ја бих радила сва другачије. :)
Maloletna, imas poseban nacin pisanja, kad bi imala dupli i pisala defke sa njim lako bih te provalila. :)
Ko zna, mozda i imas... :D
Napises glupu defku i stavis je na status na fejsu, odmah dobijes pluseve! :D
Е нећу да вам кажем, ја исто не стављам своје дефке у омиљене и нисам лајковала све своје дефке као што раде неки :) Тако да мени је фер, ма зајебанција...
Nemam. To bi mi bilo kao da pišem pismeni iz srpskog nekom iz razreda, primetilo bi se. Oni me svi molili da im pišem, a ja rekoh: bež'te bre.
Pufno, da shvatim poseban način pisanja kao kompliment?