Ih, plusevi, bas znace u zivotu! :D
Ja sam ti dala pluseve odavno, jer mi se svidjaju, cak je jedna omiljena. :) A Micine defke nisam sve procitala, mnogo ih je! :D
Ово чија мајка црну вуну преде сам користила стално као мала, била сам одушевљена кад сам видела да си дефинисала...остале су добре ал она ми се опасно свиђа...:)
Shvati, imas pluseve od mene. :)
Малолетна, пишеш другачије, једниствено, то је за похвалу, мени се свиђа! :)
Maloletna, pises pesme, price? Ako da, odmah da mi prosledis, zelim da ih procitam! :)
Ih, plusevi, bas znace u zivotu! :D
Ja sam ti dala pluseve odavno, jer mi se svidjaju, cak je jedna omiljena. :) A Micine defke nisam sve procitala, mnogo ih je! :D
Пуфнооо...а ово што си прочитала је л' ти се свиђааа?? :)))
Dobro je, spremanje kolaca je super, vraca me u detinjstvo! :)
Ne dajem minuse, ne boj se! :D
Ма није важно то, лупај минусе, него ми више значи критика, кад ми неко каже е Мици не ваља то и то, мењај! :)
Pišem, Pufno, proslediću ti kad prebacim nešto bolje na komp.
Pa ne mogu da lupam minuse kad to ne radim! :)
Ali reci cu ti ako mi se ne svidi nesto.
Важи Пуфнице. :)
A moje defke? Pocetnik sam, imajte milosti! :D
Ово чија мајка црну вуну преде сам користила стално као мала, била сам одушевљена кад сам видела да си дефинисала...остале су добре ал она ми се опасно свиђа...:)
Porodica je izvor inspiracije, uvek nesto lupaju! :D Baba i deda u selu, jedva cekam da odem, samo da pohvatam sve izraze! :D
Ma mrzelo me da svaki put smisljam novo ime, a to mi priraslo za srce, posto je ima u prvoj defki, i eto... :)
Пуфноо, свака част! Успела си да пређеш све моје дефке, за то треба стрпљење. :))))
Sto, uzivala sam citajuci ih, dobre su... :)
Хахахахахах хвала, ја сам твоје прочитала али морам признати имала сма лакши посао...:))) Хвала на издвојеном времену!
Pa kad me hvatas na pocetku Vukajlijaskog zivota! :D
Nema na cemu, bilo mi je zadovoljstvo...
Не брини, пратим твој даљи рад ;)))
Само једно питање и идем да спавам :)
Која моја дефка ти се најмање допала?
Baca hejt na mene. Ne zbog defke, nego se najezim kad to cujem!
Ali baba i kolaci je dobraaa i tegle!
Volim te sto me vrate detinjstvo... :)