Мајмунолики, шази, глума је њесра, али халабука настаје код појединих сцена које су бљак. Е сад ако си заинтересован за квалитетне филмове и све батаљуј, а ако ниси и ако си већ јаког стомака онда гледај. :) Ја се не кајем што одгледах, ако ти моје мишљење значи. :)
Ња, ја волим да се просеравам, да звучим старије, бар на интернету где то и могу. Иначе, ако случајно кажем нешто што је иоле зрело, духовито, паметно, постоји велика могућност да неки то одбаце и потцене без размишљања, само због сопствене искомплексираности. Верујем да си и сама то искусила пар пута. :)
Е, какав је Српски филм?
Вреди ли погледати (јаког сам стомака)?
Мајмунолики, шази, глума је њесра, али халабука настаје код појединих сцена које су бљак. Е сад ако си заинтересован за квалитетне филмове и све батаљуј, а ако ниси и ако си већ јаког стомака онда гледај. :) Ја се не кајем што одгледах, ако ти моје мишљење значи. :)
Значи ми итекако, пошто смо сличних година. :)
Ако си нађем времена, ако будем докон и ако се сетим, обавезно ћу га погледати.
Е кул, нисам знала да смо сличних година. :)
Kao što rekoh pucaj u televizor.
Вуче, бежиииии...:Р Пусти дечка да гледа!
Aj beži, kvariš mi omladinu :P
Ња, ја волим да се просеравам, да звучим старије, бар на интернету где то и могу. Иначе, ако случајно кажем нешто што је иоле зрело, духовито, паметно, постоји велика могућност да неки то одбаце и потцене без размишљања, само због сопствене искомплексираности. Верујем да си и сама то искусила пар пута. :)
Hahaha meni se to stalno dešava.Zato lupam gluposti kad god mogu.
Мајмунолики, јесам, али пази изгледам мало старије па ми се све ређе дешава. :) Јупи! А овде се мало млатим, мало више. :)
Misliš :D
Хаххахахха,:РРР
Nije smešno :D
Јесте. :)
Gde ste, ljudi? ne prekidam ništa, nadam se?
Не Малолетна, опуштено. :)
Dobro je da si došla, ova me ubi sa filmom.
Sa onim od juče? Nije valjda još o tome! :D
Једи пите.
Idi begaj, ja idem da spavam, ti se svađaj sa njom :D