Спе®мерска екипа 8

1. Иди бре, пијандуро и скотиноо. :РррР

2. Znači, ja da se svađam s Mici? :D

3. Ма Малолетна пусти будалу, шта има ново? :)

4. Sad sam budala, a onda sam ti bio dobar a :P

5. Ništa naročito, sve super, bezveze je ovo vreme, mnogo vruće, ceo dan ne radim ništa korisno i takoooooo. Kod tebe?

6. Ja samo da vas pozdravim, pošto sutra putujem.

Zdravo svima!

7. Ништа, што ти кажеш ништ корисно..ја или на базене или се бућнем у свој базен и тако. :)))

8. Gde ćeš, Vuče, Peki? Srećan put, gde god da ideš :D
    Mici, ih, ja mrzim bazene.

9. Kad se vratim, nadrljala si.Ali ozbiljno!

10. Малолетна што их мрзиш?
    Вуче -.-

11. Imam traume, hahahaha,:D, do nedavno sam morala da idem svaki dan na treninge na bazenu...naterali me zbog kičme...a sada mi je super, da mi bolje nikad nije bilo, tako da sam se vrlo rado pozdravila s njima. Mrzim hladnoću, vlagu i hlor.

12. Био сам данас на отвореном базену.
    Парада комплексаша и дебила.
    Али било је до јаја. :)

13. Ехеј, пази слажем се само око једне ствари, а то је хлор...и то само јер ми смрди коса после, ништа друго. :)
    Ја иначе обожавам базене, увек сретнем брдо друштва, згодни момци, и такооо...да се не изланем, пред свима. :)

14. Парада комплексаша и дебила.

E to. Još i to.

15. Мајмунолики, одакле си? Ако смем да знам. :)

16. Нови Београд и Земун. Довољно сам у Земуну да ми смрдуцка Дунав, довољно сам на Новом Београду да идем у школу тамо. :)

17. Е овај Перица, само да ме изнервира уме!
    Мајмунолики :)))) хахаххаахахха умрла сам...е пази ја сам из Крагујевца и таман сам се понадала неко одатле пошто нема неких чланова моје годиште из КГ-а а ти из Београда...

18. Срам ме било. :)

19. Тај рад. :Р

20. Него Мици, јесам ли убоо шта овде:
    http://vukajlija.com/forum/teme/1998?strana=22#post_554618

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.