Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A šta je sa nesvrstanima... Izbacili su nas odatle devedesetih, a danas su neka najmoćnije zemlje tamo! Mi smo ih i osnovali, Beograd je bio prvi domaćin samita nesvrstanih!?
Zašto se o tome ne razmišlja... uvek ima izbora i alternative!
Sad čitam ovu temu i gledam... Koliko su diskusije prošle godine bile agrumentovanije, civilizovanije i onako BOGOTAC na istu temu nego sada. Mnogo se imbecilizovala postava ovde, koliko mi deluje. Ili su se ljudi jednostavno više umorili od ovakvih tema.
Ključ za otvaranje konzerve koja se zove Srbija jedini ima NATO. Imaju ga i Rusi, ali je neodrađen i neprecizan, preseca na pola i konzevu i sadržaj.
Аахахахахахахахахах објаснио!
Ja mislim da Srbija ne treba u NATO i samo bi naivan i glup čovjek mogao da podrži ulazak u tu organizaciju.
Obavestavamo vas da je na danasnjem protestu Anti-NATO kampanje u 18h ispred Sava Centra policija uhapsila barem sedam mirnih, nenasilnih demonstranata. Koliko nam je poznato, dvojica se trenutno nalaze u policijskoj stanici u ulici 29. Novembra, a ostali se nalaze u policijskoj stanici Novi Beograd.
Policija odbija da nam da bilo kakve informacije o uhapšenima, ali kako saznajemo od advokata - nameravaju da im po ubrzanom postupku, instant sude za "Ometanje službenog lica pri vršenju dužnosti" i "Narušavanje javnog reda i mira". To bi značilo da će uhapšenima biti uskraćeno pravo na pravedno suđenje, jer neće moći da iznesu svoju odbranu na adekvatan način, niti će moći da prilože video snimke i fotografije hapšenja na kojima se jasno vidi da nikoga nisu ometali i da nisu narušavali javni red i mir, niti će moći da pred sud pozovu svedoke odbrane koji bi takođe mogli da potvrde ovo.
Za sada fotografije sa protesta dostupne su na sledećoj adresi:
http://www.facebook.com/pages/Ne%C4%87emo-NATO-skup-u-Beogradu/209448222...
Pre manje od 15 minuta: Roditelji i prijatelji nekih od uhapšenih koji su otišli do B92 da se tamo raspitaju i daju izjave bili su izbačeni iz zgrade od strane policije i rečeno im je da nemaju oni šta i o čemu da se raspituju.
Kada budemo imali nove informacije obavestićemo vas,
u međuvremenu vas pozivamo da nam pomognete tako što ćete obavestiti medije, zvati ih i pitati šta se dešava sa ljudima koji su večeras uhapšeni ispred Sava Centra, ili tako što ćete pomoći na neki drugi način.
Kurčimo se, uvek se kurčimo i na kraju dobijemo po pičci. Šta fali jednoj Norveškoj, boli je kurac za EU, svaki 100-ti stavanovnki milioner, ušli u natu i žive svoj život. Tako je i blo i WW2, jebale nas Švabe, narod izašao na ulice i počeo da viče "Bolje grob nego rob". Koji je to mozak smislio. Ako Švabe pobede, boli nas kurac bili smo uz njih, ako ipak ne pobede proćićemo kao na kartu da smo morali da pristanemo na kapitulaciju. I na kraju nam saveznici sravne Beograd sa zemljom. U NATO dabome. Jebeni smo igrači pa i na svoju štetu, i taj ponos nas je koštao milione života. Nemožeš sam protiv celog sveta. Rusija će pomoći, oće kurac ista je to žgadija ko i Ameri, samo nemaju toliku moć.
Za...
Нико не треба да нас подржава и штити кад смо говна и кад незнамо шта оћемо.Једни вичу БРИК други вичу НАТА. Море треба да се удруже и БРИК и НАТА па да нас сравњају са земљом кад смо цео век неодлучни и кад ова млитава држава не уме ка каже МИ смо за ТО И ТО! Дође Путин-трчите му сви у дупе.Дође Хилари-трчите јој сви у дупе.Да се реформише војска и набави ново наоружање па да се изведе војна вежба код Новог пазара и да се демонстрира сила да видите како би умукли и шиптари и муфтија. Кад се покаже став и кичма другачије се гледа на тебе. Кад Украина и НАТА могу да раде војне вежбе по црном мору а да притом не испровоцирају Русију што Русија неби с нама радила војне вежбе близу границе НАТЕ?
Друго- Србија нема пара да финансира Натине зликовачке подухвате по свету јер ако неки нису обавештени чланарина се плаћа и то дебело.
Треће- Мало смо контаминирани па нам само фале Натине базе са складиштима муниције са осиромашеним уранијумом,радари ракетног штита који исто зраче и силоси са нуклеарним бојевим главамо које други контролише јер то нама неће дати у руке НИКАДА.
Четврто- Мало је што смо потписници отвореног неба па сви лете преко наше главе и смраде млазним моторима и запрашују нас ко зна чиме него нам требају и натини авиони да и они мало смраде.
Пето- ја не желим да живим с мишљу да сам 1999 бомбардовао своју земљу без мандата УН.
Шесто- Нећу у пакт са онима који наоружавају и обучавају моје крвнике и притом признају оцепљење дела моје земље.
Нећу да будем лутка којој други вуче конце.
Нећу да слушам марионете САД које су тренутно на власти.
Нећу да ми долази папа.
Нећу да цепам Либију.
Нећу у ЕУ
Нећу да будем масон.
Нећу да једем генетски модификовану храну (кодекс алиментариус).
Нећу да ми се возе хамерима са митраљезима и да ме гледају попреко у сопственој земљи.
Доста сам набрајао. Живеле пар слободарских држава које се нису опоганиле.
Рат ником не доноси добро а мир је непроценљив,ко хоће у Нату нек иде одмах.
TAKO JE!!!
njesic27 @ Za sada fotografije sa protesta dostupne su na sledećoj adresi:
http://www.facebook.com/pages/Ne%C4%87emo-NATO-skup-u-Beogradu/209448222...
Ugasili stranicu globalisti.....
Apsolutno sam za ulazak u NATO. Argument da su nam Rusi bliži je mnogo klimav,mi njih smatramo bliskim,a oni nam drže stranu samo kada to i njima odgovara.
Vidim da mnogi navode kao razlog za neulazak u NATO bombardovanje 1999.
Niko da se zapita zašto smo mi u stvari bombardovani?Zato što smo bili zemlja, koja umesto da se sređuje u postkomunističkom periodu, koja je htela da bude etnički čista sa starim granicama.Ne ide to tako.
Ковач не лупетај!
Југославија је растурена да би данас били лакши за контролу и уцену. И да је Слоба био скроз коректан они би нашли разлог "зашто је школство у Југославији бесплатно?"
да је нато бомбардовање легитимно добило би мандат савета безбедности уједињених нација.
Andonov,pomalo je detinjasto verovati u ono "svi su bili protiv nas,samo smo protiv svih" i slična sranja.
Nisam ni rekao da je legitimno bilo bombardovanje,naravno da nije legitimno.
Samo sam hteo da kažem da Sloba nije bio nevinašce što se kosovskih Albanaca tiče.
Ne vidim da je Hrvatska bombardovana. Labav ti argument.
Za razliku od Amera koji nam drže stranu...nikad.
Opet labavo.
Elem, kao što sam rekao, koga boli kurac šta mi mislimo o NATO-u? Druge zemlje su ulazile na isti način, kroz mala vrata, a da to narod nije ni hteo. Naći će se par drkadžija koji će lobirati za priključenje, još par morona koji će na to nasesti, i čekaće da ugrabe priliku kada narod bude dovoljno ravnodušan da bi nas uvukli u organizaciju zbog koje ćemo pući tešku lovu, slati klince u Libiju i druge "pravedne" misije, a legitimizovati bombardovanje i nezavisnost Kosova (mada me iskreno za ovo poslednje zabole kurac, al činjenica je činjenica).
Koliko ja znam,nismo bombardovani zbog rata u BiH i Hrvatskoj,već zbog sranja na Kosovu,povezuješ dva rata koja nemaju mnogo veze jedan sa drugim.
Koliko ja znam,NATO nije samo Amerika. A pretraži malo Google pa vidi zasluge Vudroa Vilsona za granice Vojvodine.
Na kraju krajeva,po meni je bolje da ti neko(Ameri) ne drže leđa i otvoreno kažu da to neće činiti, nego kao Rusi,koji nam selektivno drže leđa, koji bi nas pustili niz vodu komotno,ako to njima odgovara.
Ne podmeći. Hrvati su činili sranja na svojoj zemlji, proterali su četvrt miliona ljudi (svojih gradjana) iz svojih, medjunarodno priznatih granica. I podržali su ih prećutno. A kada su Srbi pokušali isto, dobili su po pičci. Eto zašto ti je labav argument.
Po meni, ti si mazohista.
Očigledno nisi shvatio šta sam hteo da kažem.Poenta je da sa Amerima znamo na čemu smo,znamo šta možemo da očekujemo od njih,dok sa Rusima nikad ne znamo na čemu smo.Po meni ista su to govna i jedni i drugi.
Са америма знамо на чему смо?знао је и Гадафи.Руси нас подржавају селективно због наше кривице.Кад смо ми потписали неки документ о војној сарадњи са русима?
Ај мало погледај како Русија штити земље са којима има споразуме....
Uostalom zabole me i za Ruse i za Amerikance.Toliko od mojih postova na ovoj temi,nemam snage za raspravu :)