-srpski-
nastavnica: Ima brige oko novca.Koje znacenje ima novac ovde?
Vlada: Pa kolicina?!nastavnica: Pa ne jedes s'viljuskom! Ne pravi ti viljuska drustvo dok jedes!
Ilija: Dobro, dobro, jedem SA viljuskom!nastavnica: Kako ce te akcentovati reccu ja: Ja cu doci?
Stefan: Cu dodjem!Ivana: Vuk je dobio ime po zivotinji.
Marija: Mora da je po slonu..Darko cita sastav: "..on ga zaustavi i rece mu: Stani!"
-fizika-
nastavnik: Ja sam hteo da vam dam neke lepe ocene..al vi bre niste normalni kolko prepisujete!nastavnik: Jel neciji tata vari ovde?
Ivana: Moj!
nastavnik: Pa jel svaki dan vari?
Ivana: Paaa...svaki dan..?
nastavnik: Pa jel moze meni nesto da sredi..? (meni je ovo najjace)-biologija-
nastavnica: Meni povremeno kuca srce..
Vlada: Paaa...meni obicno stalno kuca srce..-hemija-
nastavnica: Kako ne kapirate bre, pa ja sam se trosila tu (da vam objasnim)!-istorija-
nastavnik: Citajte sta ne znate!
Nikola: Au, ne preterujte, to bi potrajalo..to bi bilo iz osnovne...a srednjoskolske cu tek da upoznam..:P
- M
Ovo nije za ovu temu, ova je za školskoga psihijatra. :)
- M
A kakvu foru treba da prospem za 2 piva?

* drug cita deo iz "Antigone" : "Kad vec moras da ljubis, ljubi dole oba" xD
* prof. srpskog : Kakav su oni odnos imali?
- paa..oni su se stalno bili, znaci bratski odnos..
* prof. srpskog: Kako pravis razliku izmedju komedije i tragedije?
drugarica1 - tragedija je smesna!
drugarica2 - Kako kome :D
* F, kao gvozdje
* Ko zna - zna, ko ne zna - dva!
* Sta znamo ako znamo pojam vremena? -Kad zvoni!
* Ja sam jednu drugu cufru primila...
* To je bilo 622., secate se..
* prof. istorije: Vi, i platonska ljubav, bez onih stvari..strucnjaci kazu da prava ljubav traje 11 minuta.. xD
* prof. biologije: Jel si cuo pitanje? - Nisam, gled'o sam 'de dise puz..
* -ma odgovaraces ti, al u futuru VIII !
* DNK - da nije komsijino?
* Sta je retardacija? -Ne gledajte u Marka! xD
* prof. istorije: Sad cu da napisem i da stavim na vrata "NO DISTURB! Ne uznemiravaj! Tu sam sa zenskom. (Ne budi stoka!)"
* prof. istorije: Ja i Valentina koristimo isto jastuce..mada mogli bi da probamo i bez njega..
* prof. srpskog: Jel pises cirilicu!? -Ja i na engleskom pisem cirilicu profesorka!
* prof. srpskog: 26.februara, u petak, imate kontrolni..I ne brinite, nije 13.!
* prof. istorije: Ma, Grci izmisljavaju!
* prof. istorije: Bogovi zive besmrtno..
* drugarica cita sastav na pocetku skolske godine: "Prvog septembra sam se brobudila uzbudjena..." xD
* prof. matematike (zalupio se prozor): Deco! Zemljotres! -Profesorka, promaja! -prof.: Sad se stidim...............

Luda profanka iz engleskog u srednjoj napisala u napomenu da je lik prešao ulicu na crveno.
Ista profesorka je napisala u napomenu da ortak čuči u klupi.
Razredna priča pola časa sa likom koji je čučao u klupi.Posle toga otvara dnevik i pita ko je ovaj što ima 130 izostanaka,na šta pomenuti diže ruku,a razredna i dalje ne shvata da je pre pet sekundi pričala sa njim.