U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pošto se neki žale da se definicije o biserima sa časova brišu pod obrazloženjem - NIJE DEFINICIJA, ovo je pravo mesto da pišete takve zanimljive i šaljive odvale sa časova i da to podelite sa svima, a da ne brinete da će vam neko obrisati... dakle...
Vule...sine...ne znaš kako sam ti zahvalan za ovo.Najozbiljnije mislim!
pa znam da je ovo korisno zato sam i otvorio temu...da ja prvi probijem led...
juce na casu istorije djak odgovara i kao jednog vladara izabira MARIJU TERAZIJU,,,(djaci pisaju od smeha)
pre negde nastavnica biologije pita druga u koju vrstu zivotinja spada zmija a on kaze U DEBELOKOSCE
Posto zivim u jedom rusinskom selu (Ruski Krstur) pohadjao sam osnovnu skolu na rusinskom. Jednom je profesorka rekla uceniku posto nije bio dobar: >>>Nemoj da te karam<<< (sto na rusinskom znaci: nemoj da te kaznim)
...a mi umrli od smeha! X D
FLYINGSPAGHETTIMONSTER
slika=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/Flying_Spaghetti_Monster_2.jpg
hahaaa.....secam se nastavnica biologije kaze pred celim razredom.ETO DECO SAD CU DA PITAM,BAS SAM SINOC SANJALA KAKO SVE ZNATE DAKLE DA VID...(prekida je drug u pola reci)-TO MOZETE SAMO DA SANJATE...aahahahaha i naravno sledi ispitivanje doticnog
secam se da sam kupio kesicu suvog grozdja i na casu par komada nagurao u nos...i lagano ga ceprkao dok me je profesorka hemije gledala sva u cudu...jer sam izvukao zrno suvog grozdja iz nosa i pojeo :)))
na sta se zena zgranula///nije mogla da veruje! :)))
-srpski-
nastavnica: Ima brige oko novca.Koje znacenje ima novac ovde?
Vlada: Pa kolicina?!
nastavnica: Pa ne jedes s'viljuskom! Ne pravi ti viljuska drustvo dok jedes!
Ilija: Dobro, dobro, jedem SA viljuskom!
nastavnica: Kako ce te akcentovati reccu ja: Ja cu doci?
Stefan: Cu dodjem!
Ivana: Vuk je dobio ime po zivotinji.
Marija: Mora da je po slonu..
Darko cita sastav: "..on ga zaustavi i rece mu: Stani!"
-fizika-
nastavnik: Ja sam hteo da vam dam neke lepe ocene..al vi bre niste normalni kolko prepisujete!
nastavnik: Jel neciji tata vari ovde?
Ivana: Moj!
nastavnik: Pa jel svaki dan vari?
Ivana: Paaa...svaki dan..?
nastavnik: Pa jel moze meni nesto da sredi..? (meni je ovo najjace)
-biologija-
nastavnica: Meni povremeno kuca srce..
Vlada: Paaa...meni obicno stalno kuca srce..
-hemija-
nastavnica: Kako ne kapirate bre, pa ja sam se trosila tu (da vam objasnim)!
-istorija-
nastavnik: Citajte sta ne znate!
Nikola: Au, ne preterujte, to bi potrajalo..
to bi bilo iz osnovne...a srednjoskolske cu tek da upoznam..:P
-profesor hemije se obraća jednom metalcu -
Ej, ti pankeru, uvuci te opanke !
Profesor farmakognozije(nauka o poznavanju lekovitog bilja i aktivnih principa lekovitih biljaka) pita:
Da mi ispricas dejstvo zen-sena
Ja:Pa,daje snagu,osvezava,stiti organizam,okrepljuje,kao tonik...
On:Dejstvo,Rado!Nemam puno vremena...
Ja:Joj...Paaaaaaaa...
DAJE TI KRILA!!!!(masem rukama)
Ovo nije za ovu temu, ova je za školskoga psihijatra. :)
mešo kako me uvek nasmeješ svaka ti čast, stvarno bre dođem ti pivo
A kakvu foru treba da prospem za 2 piva?
uuuuuuuuuuuuuuu, ne pitaj šta ti sve treba (da imaš) za 2 piva
drug cita deo iz "Antigone" : "Kad vec moras da ljubis, ljubi dole oba" xD prof. srpskog : Kakav su oni odnos imali?
- paa..oni su se stalno bili, znaci bratski odnos..
prof. srpskog: Kako pravis razliku izmedju komedije i tragedije?
drugarica1 - tragedija je smesna!
drugarica2 - Kako kome :D F, kao gvozdje
Ko zna - zna, ko ne zna - dva! Sta znamo ako znamo pojam vremena? -Kad zvoni!
Ja sam jednu drugu cufru primila... To je bilo 622., secate se..
prof. istorije: Vi, i platonska ljubav, bez onih stvari..strucnjaci kazu da prava ljubav traje 11 minuta.. xD prof. biologije: Jel si cuo pitanje? - Nisam, gled'o sam 'de dise puz..
-ma odgovaraces ti, al u futuru VIII ! DNK - da nije komsijino?
Sta je retardacija? -Ne gledajte u Marka! xD prof. istorije: Sad cu da napisem i da stavim na vrata "NO DISTURB! Ne uznemiravaj! Tu sam sa zenskom. (Ne budi stoka!)"
prof. istorije: Ja i Valentina koristimo isto jastuce..mada mogli bi da probamo i bez njega.. prof. srpskog: Jel pises cirilicu!? -Ja i na engleskom pisem cirilicu profesorka!
prof. srpskog: 26.februara, u petak, imate kontrolni..I ne brinite, nije 13.! prof. istorije: Ma, Grci izmisljavaju!
prof. istorije: Bogovi zive besmrtno.. drugarica cita sastav na pocetku skolske godine: "Prvog septembra sam se brobudila uzbudjena..." xD
* prof. matematike (zalupio se prozor): Deco! Zemljotres! -Profesorka, promaja! -prof.: Sad se stidim...
............
Pita profesorka Prerade i odlaganja čvrstog otpada jednu Amelu da da primer za opasan otpad (tu se misli na baterije, lakove, dezodoranse itd), a ova će: Paaa... Testera.
Profesorka zagađivanja i zaštite zemljišta: OpasTan čvrst otpad... Jeste videli na šta izgleda naše dvorište?
Професорка информатике нам каже да уђемо у Ворд. На неким компјутерима у школи, неће одмах да уђе у програм, јер се компови запуцавају.
И онда:
Сашка:,,Професорка, мени неће да уђе!''
Маја:,,Ево, мени је ушао...''
(колективно падање од смеха се подразумева)
Dobro je da im je ušao...:))
Из Основне, другар је преписивао преко рамена од другарице испред, и уместо Оскар Давичо, написао је Оскар Давинчи :))))
Luda profanka iz engleskog u srednjoj napisala u napomenu da je lik prešao ulicu na crveno.
Ista profesorka je napisala u napomenu da ortak čuči u klupi.
Razredna priča pola časa sa likom koji je čučao u klupi.Posle toga otvara dnevik i pita ko je ovaj što ima 130 izostanaka,na šta pomenuti diže ruku,a razredna i dalje ne shvata da je pre pet sekundi pričala sa njim.