Вукајлијашка исповедаоница

1. Neka, Mico, ipak bih ja to da izbegnem. :)

2. Умро Блек Хол!! Пре два дана, срећом васкрсо јуче

3. Ваистину Васкрс.

4. Хвала браћа и теби!

5. Smorila me Vukajlija. Sve je teze naci dobru definiciju i zanimljive ljude. Zanimljive ljude pogotovo: ko na bucku da su vas vadili. Necu da imenujem, ima vas previse, bar oni koji trebaju znaju da ne pripadaju grupi na koju mislim. Na forumu glupe teme. I moderatori se smorili cim su morali da ubiju i vaskrsnu Blek hola iz ciste zajebancije. Eto, sad imamo i svoju verziju Isusa u ovoj internet drzavi.
    Mislim da cu da emigriram, posto osecam da ce se za koji vek ovde napraviti i Crkva oko citave te gluposti.

6. Otaku picko nemoj da si picka!
    aj memorije da te pokidam :)

7. Ajd, ali ne radi sajt :)

8. Smorila me Vukajlija. Sve je teze naci dobru definiciju i zanimljive ljude. Zanimljive ljude pogotovo: ko na bucku da su vas vadili. Necu da imenujem, ima vas previse, bar oni koji trebaju znaju da ne pripadaju grupi na koju mislim. Na forumu glupe teme. I moderatori se smorili cim su morali da ubiju i vaskrsnu Blek hola iz ciste zajebancije. Eto, sad imamo i svoju verziju Isusa u ovoj internet drzavi.
    Mislim da cu da emigriram, posto osecam da ce se za koji vek ovde napraviti i Crkva oko citave te gluposti.

Матори, логуј се само понедељком, као ја. Делимо мишљење о општем стању и једино решење је ово што сам ти предложио. Ја тако радим, понедељак ми је једини слободан дан, док не одем да циркам ту сам од ујутру и крај приче, и после ме нема 6 дана. Мада... Увек затекнем стање какво сам оставио, одвратно. Скроз си у праву и стоји све што си написао.

9. Отаку јебала те тринаеста!!! :)))

10. otako meni radi bre :)
    al to je mozda zato sto sam ja seksi a ti nisi :DDD

11. Увек затекнем стање какво сам оставио, одвратно.

То је зато што смо говна!

12. Hvala na sugestiji, moracu da probam jednom Dankane :)

13. otaku me je opro ko vredna zena prljave carape!

14. Meseceva kci, zasto si tako siguran da nema?

15. Mrzim te, Maaaajooooo i to je moj greh...

16. Brate, nije ni čudo što si nevidljiv :)

17. Nevidljivi mnogo si aktivan za internet zavisnika, rispekt

18. BOGOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.