Вукајлијашка исповедаоница

1. De nestade Gambijev post?

2. Obrisah, evo opet :)

Овде можете признати све своје грехове на Вукајлији - кога сте хејтовали, кога сте лајковали, које сте дефиниције плагирали итд. Обећавамо да неће бити санкција.

:)

3. Бриши Мрмуне ако ти није жао прву да ми одузмеш :'(

4. Ok, Gambi, saću i ja opet da odgovorim. :)

Ahahaha! Ščuo Mrmune?!

5. Pa, ono... Jes' mi žao, k'o svoju da brišem, al' objektivno... Em je potpuno ista tema, em je Meklejnova bolja...

6. Mrmune, pa ne moš tako, ovdje ima imunitet.
    A ako poslije par dana opet slučajno naletiš na nju... jebiga. :)

7. Ма ложим те бре Мрмуне кој ти је? Није плагијат...
    Ахахаха опет шала, бриши што ти воља, такође, ако неко од вас модулатора може да ми прочешља по дефиницијама и побрише срања :)

8. Ma, neću da brišem, zezam se :)

9. Ne'e brisanja. Mislim, kad ja ne brišem, onda znate kol'ko je sati. :)

10. Evo moram ovde da se ispovedim. Sad videh neku temu o trolovanju gde Stefan Kostić govori kako je baš bilo kul zajebavati se sa čovekom koji još nije sahranjen, znači još se nije ohladio, a pritom je taj čovek (za razliku od velikog dela estrade) bio kul i normalan dečko. E hteo sam da napišem za tu temu da je žešća transferčina, al je zaključaše. Ljudi koji ne znaju šta je trolovanje iako su to na sopstvenoj koži doživeli baš na ovom sajtu i na nekim drugima, a nisu toga ni svesni, pričaju o trolovanju. Feeejl. I još se hvale da su sa Vuke. Treba Kaizen da najebe zbog njihovog pokušaja trolovanja. You are doing it wrong!
    Nikada nisam voleo pesme Darka Radovanovića, niti me zanima, ali je malo bzv i nolajferski otvarati pet lažnih fejs profila i sa još 5 ljudi drkati druge ljude koji su članovi grupe čija je profil slika osakaćeni pevač koji leži na putu. I onda se oni tako svađaju tamo, blabla, onda ovi dođu i kače ovde: Vidite kako smo trolovali... Skoro pa ste duhoviti kao oni što misle da troluju Vukašina Džindžera... Wow, izmislili ste toplu vodu! To su drugi Vukajlijaši (doduše danas banovani) već radili sa Tošetom pre pola godine. Kopirate ljude koje ste pljuvali i sad ćete to raditi kad god neko umre. Wow, baš nepredvidivo i nešto sasvim novo -.-
    E sad, možda sam grešan što ovako mislim, oprosti mi oče Srboljube(mislim da si ti zadužen za Vukinu parohiju).

11. Padre, i have sinned.

Идеју за ову дефиницију сам добио ође:
    http://www.demotivation.us/media/demotivators/thumb/demotivation.us_FACEBOOK-The-only-place-where-you-talk-to-the-Wall_129976097075.jpg
    Сад и није баш неки плагијат али опет, cад сам мирне душе. :)

12. Evo moram ovde da se ispovedim. Sad videh neku temu o trolovanju gde Stefan Kostić govori kako je baš bilo kul zajebavati se sa čovekom koji još nije sahranjen, znači još se nije ohladio, a pritom je taj čovek (za razliku od velikog dela estrade) bio kul i normalan dečko. E hteo sam da napišem za tu temu da je žešća transferčina, al je zaključaše. Ljudi koji ne znaju šta je trolovanje iako su to na sopstvenoj koži doživeli baš na ovom sajtu i na nekim drugima, a nisu toga ni svesni, pričaju o trolovanju. Feeejl. I još se hvale da su sa Vuke. Treba Kaizen da najebe zbog njihovog pokušaja trolovanja. You are doing it wrong!
    Nikada nisam voleo pesme Darka Radovanovića, niti me zanima, ali je malo bzv i nolajferski otvarati pet lažnih fejs profila i sa još 5 ljudi drkati druge ljude koji su članovi grupe čija je profil slika osakaćeni pevač koji leži na putu. I onda se oni tako svađaju tamo, blabla, onda ovi dođu i kače ovde: Vidite kako smo trolovali... Skoro pa ste duhoviti kao oni što misle da troluju Vukašina Džindžera... Wow, izmislili ste toplu vodu! To su drugi Vukajlijaši (doduše danas banovani) već radili sa Tošetom pre pola godine. Kopirate ljude koje ste pljuvali i sad ćete to raditi kad god neko umre. Wow, baš nepredvidivo i nešto sasvim novo -.-
    E sad, možda sam grešan što ovako mislim, oprosti mi oče Srboljube(mislim da si ti zadužen za Vukinu parohiju).

Ја само не видим како си се ти овде исповедио. На крају си као све умотао у 'можда сам ја грешан што овако мислим', а у ствари си само напљувао ове људе што их не волиш, а који су троловали по некој групи на Фејсу која и треба да се тролује, јер је пуна зиљаваца који ни не капирају да су троловани. Нико се ту није зајебавао са човеком, него са лешинарима који једва дочекају да неко умре, отворе групу и напишу РИП, јер је то тако кул и урбано.

13. Ne, što ih ne volim, ne pričaj bzv, nego zato što je transferčina i što nemaju pojma o trolovanju. E sad to ja mislim i možda sam grešan, Otac Srboljub će mi oprostiti jer je velik čovek, čim skupi 50 poena :)

14. Ја само не видим како си се ти овде исповедио. На крају си као све умотао у 'можда сам ја грешан што овако мислим', а у ствари си само напљувао ове људе што их не волиш, а који су троловали по некој групи на Фејсу која и треба да се тролује, јер је пуна зиљаваца који ни не капирају да су троловани. Нико се ту није зајебавао са човеком, него са лешинарима који једва дочекају да неко умре, отворе групу и напишу РИП, јер је то тако кул и урбано.

Džimi nas razume! Ale, ale! Ale ale!
    Dalje me više ništa ne zanima.

15. To su drugi Vukajlijaši (doduše danas banovani) već radili sa Tošetom pre pola godine. Kopirate ljude koje ste pljuvali

Цитирачу самог себе с оне теме:

Да бре Стефане Царимира си заборавио он је први пренео троловање ван сајта и то се памти као Прва Панданска битка за ЈуТјуб!

Сад што је Костић дукатлија, па напише "dok je još bio pri sebi." уз Царино име, није кривица других. Ми смо само 'тели да се забављамо на рачун зиљаваца...

16. Da, napisao sam to jer će neki njegove zadnje sate na sajtu pomešati sa trolom. A ono je bio čist spem. Imao je još svojih trenutaka.

Ali da, znao je ponekad i da troluje.

I napisao sam u poslednjem postu, tema je promašila poentu. Do kraja je prešla u to da moramo da se pravdamo za to što smo radili. Zajebi.

17. ponekad

Понекад? Извини, ПОНЕКАД?!
    Па децхко дал' си ти прс'о?
    Он је човек направио профил на гејбуку и зајебав'о неку ликушу док га ова није пријавила 32 пута па је попио трајни бан!
    Плус да не причамо о легендарном коментару - Тоше спава анђеле на небу!

18. To samo dokazuje koliko je imao slobodnog vremena za bacanje. Ništa više.