Вукајлијашка исповедаоница

1. Priznajem: plašim se da, kad god napišem nešto bez prethodne pretrage, mi Mala Vidra ne zvajzne komentar "Ima već :gej smajli:".

2. Lako se riješiti tog straha.. Koristi pretragu! :DDD

3. vidro imaš PVT... da hotujemo... lolo ovo nije baš za jadanja, al aj...

4. Blam me kad upadnem ovako dok se neko ljubaviše na postovima, pa odlazim na prstima i pritvaram vrata....

5. lolol vidi se da imaš stila... al uđi slbodno, i reci šta imaš, pošto me vidra kulira... lolololo

6. Da znaš sadržaj pvt-a, šlog bi te strefio. :D

7. Hteo sam da ozenim Malu Gidru, a onda sam sazno da slusa Balasevica...

8. Pikao sam Haxball u ocenjivanje jos kad je bio u punoj slavi... I NE KAJEM SE SAMO SE ISPOVEDAM

9. кои сте коцкари на црно лоло

10. Facafacaa
    Чим га узимаш у уста, значи да си га запазио и да ти је на неки начин занимљив. Позитиван или негативан, небитно. Овде се често помињу и они који су дошли да јебу маму свима и наставили својим путем.
    Што тебе нико не помиње, а Косту да? Запитај се.
    Почни да смараш као он, бар да те неко запази и уважи мишљење :)

Не можеш не запазити Костића, стварно. Као ни Карлеушу, то Курд рече. Недовољно оптерећена бивањем примећеНА. (јесте, женка је у питању)
    Није ми занимљив, ако смара, онда је досадан. Чак ни не нервира. Само смара.

11. Ма много је занимљив са закључавањем тема и бановањем због свакаквих глупости. Буди упадљив на други начин, немој да смрдиш.

12. Dao sam minus na Sir i vojnu muziku sa pravog naloga, sa duplog i duplog duplog naloga!

13. Нај сам срећнији кад спазим да ми се бројка на ''коментарима других'' дигла бар за један. Волем коментаре.
    Фала што не коментаришете.

14. Нај сам срећнији кад спазим да ми се бројка на ''коментарима других'' дигла бар за један. Волем коментаре.

Isto.

15. Нај сам срећнији кад спазим да ми се бројка на ''коментарима других'' дигла бар за један. Волем коментаре.

+1
    Коментари јебу!

16. Ja sam mator i srećan sam kad mi se neke druge stvari dižu, a ne komentari.

17. Ja sam mator i srećan sam kad mi se neke druge stvari dižu, a ne komentari.

Racun u banci?

18. Кувде, што си вадикав?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.