Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Priznajem: plašim se da, kad god napišem nešto bez prethodne pretrage, mi Mala Vidra ne zvajzne komentar "Ima već :gej smajli:".
Lako se riješiti tog straha.. Koristi pretragu! :DDD
vidro imaš PVT... da hotujemo... lolo ovo nije baš za jadanja, al aj...
Blam me kad upadnem ovako dok se neko ljubaviše na postovima, pa odlazim na prstima i pritvaram vrata....
lolol vidi se da imaš stila... al uđi slbodno, i reci šta imaš, pošto me vidra kulira... lolololo
Da znaš sadržaj pvt-a, šlog bi te strefio. :D
Hteo sam da ozenim Malu Gidru, a onda sam sazno da slusa Balasevica...
Pikao sam Haxball u ocenjivanje jos kad je bio u punoj slavi... I NE KAJEM SE SAMO SE ISPOVEDAM
кои сте коцкари на црно лоло
jebo nas lexington
Чим га узимаш у уста, значи да си га запазио и да ти је на неки начин занимљив. Позитиван или негативан, небитно. Овде се често помињу и они који су дошли да јебу маму свима и наставили својим путем.
Што тебе нико не помиње, а Косту да? Запитај се.
Почни да смараш као он, бар да те неко запази и уважи мишљење :)
Не можеш не запазити Костића, стварно. Као ни Карлеушу, то Курд рече. Недовољно оптерећена бивањем примећеНА. (јесте, женка је у питању)
Није ми занимљив, ако смара, онда је досадан. Чак ни не нервира. Само смара.
Ма много је занимљив са закључавањем тема и бановањем због свакаквих глупости. Буди упадљив на други начин, немој да смрдиш.
Dao sam minus na Sir i vojnu muziku sa pravog naloga, sa duplog i duplog duplog naloga!
Нај сам срећнији кад спазим да ми се бројка на ''коментарима других'' дигла бар за један. Волем коментаре.
Фала што не коментаришете.
Isto.
+1
Коментари јебу!
Ja sam mator i srećan sam kad mi se neke druge stvari dižu, a ne komentari.
Racun u banci?
TAKO JE! :-))
Кувде, што си вадикав?