Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Тулум то ради ТОЛИКО боље, ти си само бљеда и недостојна копија његова :)
Нисам хтио да испаднем плагијатор, скоро сам изашао из ормара. Шећеру.
Ко'а матори?
Иначе, имам да исповедим да сам плагирао самога себе :(
Иначе, имам да исповедим да сам плагирао самога себе :(
Па, био Бурзумов препев Нина на мом профилу. Помињале се неке усне вреле као жар, Славко и чмар, али су ми модови обрисали тај исти чмар, као Цари својевремено :(
Што се неко од модова не исповеди што су обрисали Цари чмар?
Volim da u negativnom kontekstu spominjem Strajine definicije, ne zato sto su stvarno lose, nego zato sto znam da to njega nervira. Iako ce posle da kaze da nije tako, ali JA ZNAM.
Mada se realno iznerviram kad je definicija na ivici i za minus i plus, ja dam plus da vidim ko je pisao - kad ono Straja.
:)
2009. sam poslednji put nekoga hejtovao. Radio sam to svaki put kad sam bio u trci za definiciju dana. Che-Vu me je preko PVT lepo naveo da se postidim. Do tog perioda bio sam banovan šurnaest puta, imao naloge sa kojih sam se lajkovao, ali to je uglavnom bilo 2008. godine. Jebiga imao sam trinaest godina, bio sam dete željno dokazivanja, a i nisam tad imao više od 40-50 definicija. Jebao sam mater svakom ko bi mi nešto negativno rekao. U to vreme bio sam simpatičan moderatorima pa me nisu mnogo jahali, ali jednom je bilo ozbiljno. Banovali su me kao za trajno. I onda je neko nagovorio ostale da me vrate, čini mi se DLZ. Baš pre negde listam stare PVT-ove i vidim poruke od pola tadašnjih modova, svi opominju, prete, savetuju. Od tad sam primeran. Još jednom hvala Che-Vuu i DLZ.
Чеву је краљ и људина !
Ево и ја да се исповиједим.
Имам велику Костићеву урамљену фотографију. А понекад кад сам сам , у касне сате , узмем ту фотографију и са истом одем у орман.
Опростите ми , гријешио сам.
Na samom početku mog bitisanja ovde sam bio lajkovan od strane mojih poznanika i rodbine koji su pravili profile zbog toga, sve sam prijavio i mod je skinuo glasove.
Nikad nisam lajkovao ili hejtovao.
Nemam naviku da čitam najnovije definicije, već uzimam random autore i iščitavam ih, barem bolju polovinu definicija.
Autorima koje pratim veoma retko dajem minus.
Lupam minus na smajlije u defkama i nepismenost, pa makar bila materijal za odabranu.
Nikad nikog nisam vređao, niti je iko vređao mene, ima vremena.
U trenucima dosade i na početku sam pisao žešća sranja, kajem se.
Predugačke defke često ocenim na osnovu komentara.
mnogo mi se sviđa kostićev avatar... eto! rekla sam!
Kostićev avatar go kurac! Oće on da mi plati monitor koji sam razjebo zbog njegovih mušica?
А смара и Костић, са или без аватара.
ahahahahaa mušice!
Чим га узимаш у уста, значи да си га запазио и да ти је на неки начин занимљив. Позитиван или негативан, небитно. Овде се често помињу и они који су дошли да јебу маму свима и наставили својим путем.
Што тебе нико не помиње, а Косту да? Запитај се.
Почни да смараш као он, бар да те неко запази и уважи мишљење :)
One kulen to rule them all!
Кад фаца објасни, то је амин.
Kostić=Karleuša...Čim te nervira, to znači da baš pomno pratiš sva pojavljivanja dotične osobe! :-)
Jbg...Faco, biće od tebe neki PR vladike Vasilija Kačavende, mnogo lepo umeš neke stvari da objasniš, treba njemu neki takav! :-)
Evo, najiskrenije: Počela sam da pišem jer me Zapata inspirisao. Volim tog čovjeka i želim da ga oženim. :D
sa starog (jogurt_kifla)
-Vređao Milicu, dobio ban i izvukao deblji kraj. Posle se izvinuo, devojka je više nego ok, mi smo smradovi.
-Upadao u sukobe koji me se ne tiču, samo da bih se kurčio. Izvukao deblji kraj.sa ovog
-Očajno spemovao po četu ne bi li me neka žemska primetila. Kurac, lažem. 'Teo sam da me čitaju, jer sam nepopularna raspala kurva.
-Plagir'o nisam, pokušavao jesam.
-Izpeveterisao pola pičadije sa Vuke, ali i dalje nisam jeb'o nijednu.
-U zadnje vreme slabije dolazim na Vuku, a razlog mi je bedni faks. Nedopustiv greh.
-Mislim da sam se zaljubio u Prvu Damu, iako ne znam kako izgleda
-Mnogo su mi kul likovi poput Blek Hola, Frenki, Dankan, Džimonja. Hteo par puta da im pišem pvt da izblejačimo, ali to mi nekako gej, pa odust'o.
Priznajem: plašim se da, kad god napišem nešto bez prethodne pretrage, mi Mala Vidra ne zvajzne komentar "Ima već :gej smajli:".