Na koga ga lomim sa sajta?

1. Ja sam dugo drkao na Džimija jer sam mislio da je do jaja tip, međutim naglo sam prestao kada se desio slučaj sa mojim vuferom.... Jako potresna priča....

Aa onako iskreno, u vukajlijaškom srcu(koje je slično gejsrcu) jaka osećanja gajim prema Doppia_Leonessa....:D:D:D Ali, Otrow je tu nešto prvi kao krenuo, pa sam mu kao džentlmen otvorio put... Nadam se da će da se zaleti i skuca u neku banderu...

2. а имаш и они дрварску отреситост.

To je nešto čime samo pravi muškarci mogu pohvaliti.

3. Ja na Slavisu Kejdza.

Što me to asocira na onog seljobera, Neška Kejdža. :(
    Slobodno me zovi Slavko, svi to rade.

4. Razmislila sam. Ložim se na svakoga, inače ne bih bila ovdi.

5. Alo bre, zvacu te kako zelim! Ako zelim da te zovem Moja kucka, zvacu te tako!
    :P

6. Mene pali jedan član, al neću otkrit koji je to. Reć ću samo da nije muško... Pali me nenormalno, sve me nešto laže, laže čim takne tastaturu.

7. Сад сам се сморио... :((( Није требало то да причаш, не знам сад како више да те гледам, а ортак си ми откад смо се први пут срели, а једном приликом си ми доста помогла да мало разбистрим мозак...

Ма шиц бре, шта се одма' палиш, манекену један :) Нећеш ме никад метати у тај списак, тако ми бркова и чарапе у гаћама.

8. Ја се ложим на Џерика...И он на мене !!! ЉУБОМОРНЕ ДУШЕ МОГУ ДА НАМ ПУШЕ !!!

9. А ми који нисмо љубоморни да га пушимо, а? Е па нећемо тако колеге!

10. Е па јбг нађите неког па се задовољавајте шта да вам кажем....Важно да смо ми млади и да се волимо...

11. Ovde ima vise biseksualaca nego sto se moglo ocekivati :)

12. ja sam se nekad ložio na Katiju...sad više ne...

13. Omatorila je mnogo :)

14. Нема везе, види јој се десна.

15. ne zato Katija..nego sam shvatio da je to neuzvraćena ljubav...bio sam deo virtuelnog trougla i pripao mi tup ugao...

16. Desna obrva :)
    Javio, ma ti si jos dobro prosao. Ja sam dobila samo ostar... :))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.