Ложим се на 2000 од оних 13 000 Вукајлијашица са којима сам блудничио. Ложим се на Миличине бркове, то одувек. А од мушких... Јебига, можда смарам, али на Могшу и даље.
Ја се ложим на Данкана откад је поставио оне слике и на тројку с његовом девојком, али онако тајно, да не покварим ортачки однос :))
Могша је романтична душица, осећам! А ја не волим шоње.
Ја се ложим на Данкана откад је поставио оне слике и на тројку с његовом девојком, али онако тајно, да не покварим ортачки однос :))
Сад сам се сморио... :((( Није требало то да причаш, не знам сад како више да те гледам, а ортак си ми откад смо се први пут срели, а једном приликом си ми доста помогла да мало разбистрим мозак...
To je odlika prave žene, da znaš.
Jebo te od svih zena na sajtu, samo se Smarko lozi na mene! Nije u redu, stvarno nije! :((
FejzbukmANIJAK
Jebo te od svih zena na sajtu, samo se Smarko lozi na mene! Nije u redu, stvarno nije! :((
Pa i ta jedna je dosta. :)
Od ženskih na Rockangel.
Od muških na Mogšu.
MRŠ gambi, ja sad tela tebe da napišem.
Од мушких на Мулуцу.
Од женских на Мулуцу.
Ali sad šaltam na kaizena, kao drugu opciju. Neumoljiv, nedodirljiv, programer i gazda, moj tip.
Ложим се на 2000 од оних 13 000 Вукајлијашица са којима сам блудничио. Ложим се на Миличине бркове, то одувек. А од мушких... Јебига, можда смарам, али на Могшу и даље.
Lozim se.
Од женских на Мулуцу.
:)))
Могша је романтична душица, осећам! А ја не волим шоње.
На војтека, пошто је и овако женскаст.
Пфф, твоја жарковачка пропаганда неће упалити овде.
na moderatorke... pale me moćne žene, šta bi sad...
Sado mazo.... ovo - ono...
Ja i dalje na Christine
to mare...
Ставио си тај ружни аватар, а у ствари си женскасто леп.
Сад сам се сморио... :((( Није требало то да причаш, не знам сад како више да те гледам, а ортак си ми откад смо се први пут срели, а једном приликом си ми доста помогла да мало разбистрим мозак...
Na Black Hole-a.
Ја сам Аполон у лицу и телу, а Павле Вујисић у души.
О томе ти причам, зато се и ложим,а имаш и они дрварску отреситост.