Ххахаха е баш си фина рок, хвала :*
али мени је и даље смешно што сам ја мислила да ме уопште ниси провалила, тј да ниси ни знала да ме има на сајту, никад се нисмо дописивале на чету ни овако на форуму, стварно ми је чудно како знаш за мене, једино то :)
Mici, kad sam rekla slatka nisam mislila na fizički izgled. Tvoja pojava je takva. Tvoj stil pisanja je nekako sladunjav. I kada pišeš o nečemu lošem i prozivaš to, i tu ima ona sladunjavost svojstvena tebi. Ja sam sve tvoje definicije pročitala i podelila sam ti na sve plus. Ostavila si jak utisak na mene. Ja umem da se zaljubim u reči, ideju, enrgiju, pojavu. Ne mora da to bude osoba.
Eto, ja sam se zaljubila u tvoju pojavu, u tvoj stil pisanja, u tvoje definicije. Hvalim te na sva usta. Oduševljena sam.
А, па ја сам једним делом мислила на то, али нисам била сигурна пошто сам и избацивала слике, па рекох, можда си видела и то...
Па шта да кажем, хвала, нисам ни била свесна да остављам такав утисак на неке ауторе, уживо да, али да то неко примети овде, на сајту, врло интересантно и мени феноменалноо :))
Tvoja pojava je takva.
Е нећу да причам овде каква сам и како се понашам, има дана, упознаћу вас све, али моја појава и јесте таква уживо, салдуњава и пријатна, чак и кад сам оштра ја некако и нисам у исто време, и свесна сам тога, шта ћу ја сад. :)
Pre mesec dana. :))))))))
Kako mozes da se lozis na 10 ljudi?
Mogu da se ložim na koliko god hoćeš ljudi nebitno kojeg su pola. Ali, jedino svog dečka Barracudu volim.
Ahahahahhaa vas dvoje ste se smuvali preko vukajlije? E sad glavno pitanje, jel se medjusobno zovete po imenu ili po niku? Uvek me zanimalo :)))
Na vukajliji se dozivamo po niku, a uživo po imenu.
Pa lepo je to :)
Bas me je ohrabrilo to sto ima nekoga ko se preko vukajlije upoznao i eto sad je jos i u ljubavnoj vezi! :)
Evo zvanično od ovog trenutka, ja se ložim na Christine.... Pao sam na dupe kad sam joj vidio oči.
Brate a da nije bilo mene :))
Da nije bilo tebe i dalje bih se ložio na tebe, Milana i Culeta :)
ХАхахаха олујни облачак издоминирао :)
Вау :))))
СМаре, кретену! А ја? Ја сам ти жена овде а ти тако! Мрш у ћошак! :)
Е ја нећу да кажем на кога се ложим, после да добијем хот пвт-ове, не фала ;)
Citiraću mog dobrog profesora Mladena Klikovca : JA AKO SAM OŽENJEN, NISAM OŠKOPLJEN.
Oškopiti - Istisnuti muškim prasićima jajca da ne bi mogli da se pare. :)
ja na sandru sa 3K
Mici, ja najsladje uvek stavljam na kraj. Cmok.
Сраааам да ти уђеее...:Р :))
lozim se na drva
I nikad ne izađe :p
Ххахаха е баш си фина рок, хвала :*
али мени је и даље смешно што сам ја мислила да ме уопште ниси провалила, тј да ниси ни знала да ме има на сајту, никад се нисмо дописивале на чету ни овако на форуму, стварно ми је чудно како знаш за мене, једино то :)
Mici, kad sam rekla slatka nisam mislila na fizički izgled. Tvoja pojava je takva. Tvoj stil pisanja je nekako sladunjav. I kada pišeš o nečemu lošem i prozivaš to, i tu ima ona sladunjavost svojstvena tebi. Ja sam sve tvoje definicije pročitala i podelila sam ti na sve plus. Ostavila si jak utisak na mene. Ja umem da se zaljubim u reči, ideju, enrgiju, pojavu. Ne mora da to bude osoba.
Eto, ja sam se zaljubila u tvoju pojavu, u tvoj stil pisanja, u tvoje definicije. Hvalim te na sva usta. Oduševljena sam.
Ma na sve se ložim.
А, па ја сам једним делом мислила на то, али нисам била сигурна пошто сам и избацивала слике, па рекох, можда си видела и то...
Па шта да кажем, хвала, нисам ни била свесна да остављам такав утисак на неке ауторе, уживо да, али да то неко примети овде, на сајту, врло интересантно и мени феноменалноо :))
Е нећу да причам овде каква сам и како се понашам, има дана, упознаћу вас све, али моја појава и јесте таква уживо, салдуњава и пријатна, чак и кад сам оштра ја некако и нисам у исто време, и свесна сам тога, шта ћу ја сад. :)