Filmovi Gaja Ričija

1. Zašto bi ih neko gledao? Tajni agenti CIA-e i KGB-a koji rade zajedno (!?), dobra pička kao zamjena za kvlt scenario i glupo spašavanje svijeta su mi dovoljni razlozi da ne gledam.

EDIT: Ova serija iz 1960-ih je bila milion puta bolja od ovoga:

http://www.imdb.com/title/tt0057765/?ref_=nv_sr_2

2. Pa jbg, Ruci uvjek nadoknadi nedostatak originalne priče sjajnom režijom

3. Ne može tako, scenario mora biti beton i mora biti bez rupa. Tek onda smiješ režirati film. Uh, sad sam malo ljut, moram odmah nazvati Ričija i nakašljati mu se na slušalicu.

4. Da je na ovom nivou na kom je režirao ovog ankla režirao Čađave dvocevke, mislim u tehnološkom smislu, to bi bio film sa 10 oskara.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.