Filmovi Gaja Ričija

1. Koji filmovi i djelovi tih filmova vam se najviše sviđaju?

2. ovo već podseća na Fejsbuk. Nemoj to "Svi "

3. Bolje bi bilo da je naslov samo "FIlmovi Gaja Ričija". Inače, odlični su mu filmovi, samo je malo zasr'o dok je bio sa Madonom u braku pa joj dav'o uloge u filmovima...

4. Da,hvala vam.I zvučalo mi je nekako...bezveze.

5. Najjači filmovi ikad snimljeni :D

6. http://www.youtube.com/watch?v=RiW5YHYlLso

Too tight? You can land a jumbo fuckin' jet in there

Your a natural aint ya tyrone
    Course i am....
    BANG
    A natural fucking idiot!

It's a fuckin anti aircraft gun, Vincent

I thought u said he was a getaway driver? What the fuck can he getaway from!

7. RocknRolla i Lock,Stock & Two Smoking Barrels su mi omiljeni definitivno.Revolver takodje nije los.

8. Rocknrolla je stvarno fenomenalan. Sirovi engleski humor,mafijasi sa stilom i tako te stvari :)

9. Gaj Riči je izuzetan, samo ga je malo ufitiljio u zadnje vreme sa Rokenrolom i Šerlok Holmsom, izgleda mi da je krenuo trbuhom za kruhom kad su ta dva filma u pitanju.

10. Snatch, najjaci njegov film!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.