Кладионица

1. Porto je goli kurac sad, tipujem 1 1 će da bude, pa ću da igram ili pp ili kraj X. Seltik će jebati ove, imao bezbroj šansi protiv Barse.

2. Мој предлог за Вука тикет гласи : Селтик-Ајакс НГ (бар један тим неће дати гол ) ,квота у моцарту 2.3

3. Ovo sam odigrao za sutra, ukupna kvota 16.04
    Arsenal - Dortmund 1
    Marselj - Napoli X2
    Šalke - Čelsi 2
    Seltik - Ajaks X2
    Milan - Barselona 2

4. Glupog li tiketa...

5. Moj predlog za vukajlija tiket glasi :

Arsenal - Dortmund 1i3+ 2.75

Takodje i

Porto - Zenit X2 2.2

6. Hahahah pa raskantaće ih Porto...

7. Auuu gazi samo francuzi zajbali!
    Francuze mrzim iz dna duse..
    Fin pokusaj gazi, jebiga!

8. Care, ne igraju Atletiko i Zenit... Ako troluješ prekini.

9. Sale d snajperist
    Auuu gazi samo francuzi zajbali!
    Francuze mrzim iz dna duse..
    Fin pokusaj gazi, jebiga!

A tu sam se dvoumio da li pp2 v ki2 , i na kraju reko da ne jurim dvojku na francue, odigram ovo. Ocekivao sam 0:1 eventualno. I kurac. A lepo nahvatah ostale, ko iz picke dodjose.

10. Mnogo su mi dobre duple šanse na Napoli i Čelsi, pa i na Bazel.

11. Moj sutrasnji ce sigurno sadrzati

barca daje 2+, arsenal 1 i nesto na celzi - mozda dvojku,mozda tim2 2+ a mozda i winer ili poluvreme ili kraj dvojku.

Za ostalo jos ne znam.

12. A tu sam se dvoumio da li pp2 v ki2 , i na kraju reko da ne jurim dvojku na francue, odigram ovo. Ocekivao sam 0:1 eventualno. I kurac. A lepo nahvatah ostale, ko iz picke dodjose.

To, ostali dodjose bez po' muke.
    A teo da ispratim i razbio bih sve zbog Francea ololo

13. Pardon igrao porto...

14. za danas https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1116-9903511-1129 moram na veliko da gadjam sa sicom nema se para jbg

kao sto vidite nisam stavio arsenal -dortmund jer moze sve doci ,ali sigurno je da arsenal nece pobediti ,toliko.

15. kontam da bi napoli trebao da dobije crnce.atletiko iz x.neki golovi na milan-barsa.

16. Čelzi 2, Arsenal gg3+, Porto 1, Atletiko 2, Seltik 1, Barsa 2...kvota 35, za 50 kinti.

17. Moje vidjenje vecerasnjih utakmica je stalo u 3 tiketa:

Arsenal 1&GG, Celzi 2&GG, Marsej X uk. kvota= 42

Arsenal 1, Barca daje 2+, Basel 4+, Ajax daje 2+ , Celzi PiK 2 uk. kvota= 40

I na trecem sam odigrao svih osam utakmica:

Celzi daje u drugom, Bazel GG3+, Arsenal daje u drugom, Marsej vg2, At Madrid vg2, Porto PiK X, Ajax daje u drugom i Barca 2 uk.kvota= 120

EDIT: Od vukajlijaskog nema nista, i nemoj da je neko vise pomenuo kad nismo uspeli ni dva para da sastavimo...

18. Gazi, a što te nema na onoj tvojoj stranici na fejsu?

19. Nemam vremena zhajce. AKo oces da kupis, eno ti je.. Greota da zvrji sama

20. Арсенал - дортмунд - 2
    марсеј - наполи - 2
    Милан - барса - X

шалке - челзи - ГГ
    Арсенал - дорт - ГГ
    Милан - барселона - ГГ
    Свонси - кубан - 1
    шериф - тотинхем - 2
    Паок - макаби - 1

ако нешто набодем одма на велико точено у паб, таман толико кошта

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.