Кладионица

1. Italijane treba preskakati u LE, to sam zapamtio prošle godine kad su tovarili Udineze svi redom.

2. фиорентина и мени треба јебем им матер. ал' опет, знало се с којим тимом ће да изађу, и опет је квота пала на 1.25, ко би га знао сад. ваљда могу и тако. но, јебао сам мајку овом пеесвеу. прво ме јебе ајакс, сад ће да ме јебе пеесве. па добро бре холанђани, што сте такви курци јебемуматер?

3. ето фиорентине, таман док ја пишем да ће ваљда доћи :)

4. Ide mi dvojka Rubin i Esbjerg ali me Salzburg koči, nigde šuta.

5. За Пандуре игра Марко Момчиловић познат у селу Рајно Поље крај Лесковца као Марко Шоп. Јебемуматер ако једна Фиорентина не може да добије распале Румуне са Шопом у тиму онда нека сви колективно почну пољопривредом да се баве.

6. PSV sut nije imao bokte ,cekam dnjipro ,fiorentina jos jedan gol i psv x2 barem jedan da udje

7. ал' товари валенсија. добро, играо сам их, и динамо кијев ми је био кец к'о жајкова глава. само кад би псв утрчао, било би сјајно. а јеб'о сам им сто мајки ако макар х2 не извуку, јебежга и ако не дође 2-2.

8. cekam jos svonsi , valensiju i fjorentinu

9. фиорентина изашла.

10. prodje viola bokte ,jos dnjipro sad ,vidim sabijaju ove jadne portugalce bez djulijana i ostalih brazilaca.

11. jos svonsi opaaaaa

12. http://i.imgur.com/PKGmqQX.png

I meni još labudjani ostali, i da ostale 3 ostanu ovako. Gde si sad Gazimudo da malo okadiš prostoriju za labudjane.

13. shomy ja mislim da si jedini u srbiji igrao na anzi :)

14. mogu live kladjenje da stavim svonsi da nece biti golova vise

15. и друг ми чека свонси за 10 'иљада, сад ме звао... мени би било идеално да ово остане овако, ако већ другачије не може.

16. da metam svonsi da nece niko dati gol, solidna je kvota, 4,50

17. и ако га да кубан усрано укопа те тотално. јебемлига.

18. a to, kontam da nece primiti , nmp jebeligaevrope

19. shomy ja mislim da si jedini u srbiji igrao na anzi :)

Брате, колико год се Анжи распао, играли су против мртвог Тромзоа. Реалан је био кец, не знам што сте га сви избегавали.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.