Кладионица

1. Крајслере, да си поставио тикет пре почетка па да саосећамо са тобом, овако мене, а верујем и остале заболе курац.

2. дај макар мртви ритас да оде испод 150, кад су ми већ сјебали тикет са кецом. говеда балтичка, а могли су са панатинаикосом да се кољу и сјебу ми тикет.

3. Ако ове пацере Звезда не добије 20 разлике, барем у Београду, јебите ме у дупе. Како ли су они добили Панатинаикос ја не знам.

4. Evo posto svi psuju, jebem ti barcu sinoc, cekam 2+ prvo i naravno govnari od 9og minuta vode i onda nista,pa ih rasrafe na pocetku drugog. A tako bi mi dobro doslo onih 1400 danara.

5. Za danas moze da se proba 2&gg na napoli, kvota skoro 5.
    Lepa je pobeda na monaco, a moze se pridoda i X2 na lacio.

6. Partizan 2
    Zvole 1
    Fejnord 1
    Groningen 1
    Alkmar 1
    Real 1
    Totnam 1
    Valensija 1
    Setubal 1

Sa 2, 28.

7. Sta bi moglo da se igra od igraca u NBA nocas?
    73 igraca, milina, ako bar 5 ne ubodem prestajem sa kladionicom mesec dana

8. sosijedad u raspadu a jebe sve redom

9. Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa prodala me Nica za tri soma evra

Kakvo prangijanje Fiorentina - Napoli, već prošlo GG3+ a nije ni prvo gotovo.

10. PSV opet izgubio od Rode lol.

11. A Totenhem se opet muci sa Hulom.

12. I bangavi Siti mrljavi...

13. AJDE GOL SAMPDORIA U KURAC VAS LJUBIM

14. Šteta za tiket, i ja sam malo naivan bio ovde, ali jebemmumater i arapskim ekipama.

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1106-3155051-1131

15. evo sad vidim prodje 2GG i na real i na osasunu ,samo me sjebase viola -napoli a od njih sam najvise ocekivao :'(

16. Gazimudo
    Za danas moze da se proba 2&gg na napoli, kvota skoro 5.
    Lepa je pobeda na monaco, a moze se pridoda i X2 na lacio.

eto ga PAORSKI monako, jebo vas monako. Reims jebeni ih dobije bez primljenog gola.

A na drugom me obore paori vrste Wigan- QPR, imao 8 tekmi 2+, ovi slepci odigraju tekmu da niko nikog nije ni opsovao.

Ova dva dana 3 puta padoh na jednu tekmu.

17. Razumem ja da ovi buržujski klubovi (Siti, Monako, Zenit...) igraju taj kup sa bolom u kurcu, ali jebemmuleba, pa da li je moguće da u tim kombinovanim sastavima nema nikog ko hoće da se dokaže? Je l' oni njima pred meč u kupu naglase ''hoćemo da ispadnete''? Eto, konkretno ona tri što sam naveo, BEZ POSTIGNUTOG GOLA, protiv Remsa, Njukasla i TJUMENA! ALO BRE!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.