Кладионица

1. odigrah nancy efes i hendikep nadal za 300 din dobitak 1400

2. Њукасл - Челзи 2
    Арсенал - Ливерпул гг прво (мислим да долази Х2, али нећу да малеришем)
    Шилб преко 11
    Блажич преко 10

Квота 19

3. Galata, psž kečevi, barselona 1&t12+, siena i panatinaikos dvojke, kvota 3.4 dobitak 5100.
    I uplatio za sutra zvezdu 1-1&3+ za 500, kvota 7.5, inače sam hteo sve da uplatim na ovo gore, al' kad sam video kvotu povuklo me, a i ako puknem ovo prvo da imam tiket za sutra, makar i ovakvu glupost :)

4. Meni vi koji se kladite na nas derbi uopste niste jasni. Ajde na golove i moze, ali konacan ishod...ako zanemarimo navijacku ostrascenost, sta to vidite na kilavom, tromom Partizanu i nemocnoj, bezidejnoj Zvezdi pa da stavite pare na pobedu bilo kog od ta dva tima?

5. Šega, ba, ovo je iz sprdnje odigran tiket, reda radi. Inače ako se i kladim na derbi, kladim se na protivnički tim, da u oba slučaja budem zadovoljan. A uvek odigram bar nešto, čisto da sa više strasti pratim utakmicu, ne računam ja tu nikad na dobitak.

6. Zato sutra igram 5+, jedino tako cu moci da se radujem i golovima zvezde i golovima partizana. A i platice mi 7,5 puta ulog ako dodje :D

7. BezDeranjaMolim
    Gazimudo oce li Sijena dobiti ovaj Stelmet?

Nece, lololo :D

8. Za sad mi sve ide lepo, mislim da cu i veceras ostvariti cilj i pasti na jednu tekmu.

9. Hahahahha mene samo jednom do sad pitali u Mocartu, uvek me puštaju, a centar grada lolo

Al' je fora što ja imam 20 lololo

Eto vam Lokomotiva + poeni. Kurac plus, nisu mogli 60 da ubace konji. Krivo mi zbog one lepe kvote na rukomet.

10. AJDE EFES U KURACV TE LJUBIM SAD AJDE AOLO AAAAAAA

11. jebem ti efes smrdljivi

12. ko je predlagao uopste zadnje pare mi uze

13. Шахтјор ми поцепао чмарић. Остале 3 дошле лако. Имам за сутра један да се надам.

14. Stavih 100 kinti na Pao iz zezanja, negde 25. min bio i kvota 13,5. Zamalo da dođe. Pogodih hendikep 2 uživo, kvota 1,9 dobar 450 kinti.

15. nmg vise ni da tipujem ni da prognoziram, nikako da odgledam jednu tekmu na miru!

16. AU JEBO TIKET DA SU BAR DOBILI U PRODUŽETKU

17. ILI DA IMAM MUDA DA STAVIM 500 NA MAKABI ALI JEBIGA

18. Vidi kvote na Makabi, sve ti jbm.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.