Кладионица

1. Jebemu, ispusio sam oba tiketa danas... prvi sam bacio cim me je celzi zajebao, a evo drugog:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1584-8063164-1132

2. Ево вам за сутра један фикс

КАРПАТИ - ЧЕРНОМОРЕЦ ГГ @ 1.95 / 2-3 @ 1.85

Последњих 7 међусобних долазило ГГ, последњих 10 2-3.

3. Imam osecaj da ce torino sutra da sjebe romu ,sad ih boli kurac oborili su rekord ,a torino je zajeban posebno kuci ,neki 1x ,a rezultat 0:0 ili 1:1

4. Torino je tvrda ekipa, a Romina igra u poslednjih par kola nije ubjedljiva kao što se stekne utisak pogledom na tabelu. Mislim da je to 1x.
    Valensija 2, može se probati. Nisu dobili par poslednjih mečeva, red im je više. A red je i da Hetafe padne na tabeli, ne zaslužuju mjesto na kojem se nalaze.

Ajmo Bosanci, Hercegovci, bacite neki fiks za vašu ligu. Tu apsolutno ništa ne razumijem. Gledam, trudim se, ali ne razumijem.

5. Danas će se moći uzeti dobre pare!

Everton- Tottenham - oba daju gol
    RNK Rijeka - Split 2
    Verona - Cagliari - Verona daje gol
    Maribor- Triglav 1
    Torino- AS Roma X2
    Cardiff- Swansea - Swonsi daje gol

Na uloženih 10-15 maraka, dobar dobitak!

6. Kardif daje gol, po meni sigurnije a kvota veća malo.

7. Ko ima malo vecu zalihu para (od plate ili nesto slicno lolo), treba da pocne da vija Romu X.

8. Ko ima malo vecu zalihu para (od plate ili nesto slicno lolo), treba da pocne da vija Romu X.

Taj rad.

Ja opalih u dublu Željezničar i Stabek 3+.

Čekam da vidim kako to ide i onda trpam Veronu T11+, Đoković over gemova, Geteborg i Rozenborg. Ovo dvoje prvih mi sigurno totalno, a ovi dvoje drugih moraju zbog pozicija, prvenstvo pri kraju.

9. sad je nasla valensija da igra nabijem ih na kurac ,ajde hetafe gol makar u picku materinu

10. Morali su i oni krenut nekuđ.

11. da li je slucajnost ili ne uvek krene klubove kad ja stavim kucu protiv njih

12. dobra kvota na valensiju.odigrao x ja na kordoba-hihon,livorno-atalanta x.neki paor dobio crveni u prvom.

13. E tu je već problem u tebi. Da l' je neupućenost, maler ili nešto treće, ne bih znao reći..

14. Moje preporuke za danas!

Torino - Roma X2 ili X - jer Roma je nanizala 10 uzastopnih pobjeda, pa ja mislim da je vrijeme da kiksa!

Slaven Belupo - Hajduk iz 2 u 2

Lazio - Genova - Lazio daje gol

Atletico Madrid - Atletich Bilbao - 1 ili David Villa daje gol

Lille - Monaco - oba daju gol - ove godine Lille je treći. dok Monaco ide u borbu za prvo mjesto, pa tako da oba daju gol, još za napomenuti, objema ekipa je dobra gol razlika

Estoril -- Setubal - Setubal daje gol, ove godine su treći, dobra im je gol razlika!

Na uplaćenih 5-10 maraka, dobra zarada!

Inače, i ja ću ovakav tiket da odigram!

15. Ja za danas ovako:

Everton - Totenhem X
    Cardiff - Swansea 2
    Verona - Cagliari 1
    Lille - Monaco X
    Cambuur - Feyenoord 2

i

Nacional - Olhanense 1
    Besiktas - Karabukspor 1
    Geteborg - Norrkoping 1
    S. Belupo - Hajduk S. 2
    Dinamo B. - Brasov 1

16. BezDeranjaMolim
    Jebem li vam mamaricu u picku 20 razlike vode u toku tekme

http://cdn.meme.li/i/pepob.jpg

17. Bice, bice, bice, tek je pocelo, jebem li im majku! :)

Danas bi Partizan mogao da probije doh hendikep sa Cibonom? 4,5 @ 1.6?

18. Ајде Херенвен јебем ли вам фамилију у уста мртва дајте један гол не мрсите муда. Умиру ми два тикета :S
    Дали гол сваком гостовању задњих годину дана сад су нашли против утрехта да не дају јеботе. И још са њима пиче ГГ3+ ко добар дан..ааааааааааааааа

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.