ArminVanBuuren
Imam osecaj da ce torino sutra da sjebe romu ,sad ih boli kurac oborili su rekord ,a torino je zajeban posebno kuci ,neki 1x ,a rezultat 0:0 ili 1:1
Duplirao sam kapital samo, a malo sam imao na računu. U poslednje vrijeme mi onlajn akaunti služe samo za ograđivanje i ne pamtim da sam dobio neke veće pare tu. :)
sranje, padnem na sve i danas i juce, sad sam usao na neki poker turnir 3,30 e ulaz, u 8 pocinje pa cu videti mozda se izvucem
Gde igras Nienna? MTT?
planetwin365
Imam osecaj da ce torino sutra da sjebe romu ,sad ih boli kurac oborili su rekord ,a torino je zajeban posebno kuci ,neki 1x ,a rezultat 0:0 ili 1:1
nek' se ugasi Levante lebimjebem krvavi marš more govna jedna
ja igr'o Romu 0-2
Dajte neki NBA za duplanje, nešto po vama najsigurnije.
МАЊА ВЕЋА ТУ ЈЕ СРЕЋА НАБО САМ ДАНАС ФЛЕШ РОЈАЛ НА ЧИП 70, ТО ЈЕ 3500 ДО ЈАЈА, САМО КАСИРАЛО, СВЕ У КАСУ
Kryptonite Detroit Boston 1 @1,25
LAL-Atlanta 1 @2,25
E baš sam se tebi nadao. Zahvaljujem.
Ako si odigrao ono od sinoc, trebalo je da uzmes neku lovu?
Duplirao sam kapital samo, a malo sam imao na računu. U poslednje vrijeme mi onlajn akaunti služe samo za ograđivanje i ne pamtim da sam dobio neke veće pare tu. :)
Oklahoma- Finiks dodatni poeni (u mocartu ima jebežga) više od 193.5 (1.60)
Njujork- Minesota domaćin manje od 99.5 (1.85)
Orlando- Bruklin 2 (1.45)
Meni je Orlando H1 manje od 5,5, al treba izbeci u sirokom luku
pa ono, šaznam
Nije ORL loš tim, ali mislim da će ih dobiti BKN. Iskusniji su, imaju clutch igrače, Lopez je tu da gospodari reketom...
Najgore su ove uvodne nedelje, i mečevi pred plej of.
.
.
Eto, kiksnula i Roma. Može sledeće kolo da se juri kec na njih 99% (ili dvojka lol).
Komsija uzo 450 iljda..
Ubo kvotu 17 000 i nesto..
A uplata 20 samo..
Jebesga..
pih, pobedi ORL, a Njujork za poen aaaaaaa