Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
au koji kanal u 94. pade kvota 110 al jedna ali 2 tekme haha
Pade tebi kurac, jebo kvotu 110
Ужас, а гледам и мислим се јеботе немој у надокнади, молим те
gazi zaboravih da ti odgovorim imam sliku ali mozda dobijem ban :P
Ja roknem samo Sevilju mrtvu... Jebo im pas mater..
GRANADA - MALAGA bkug > 4.5
HANOVER - AJNTRAHT B. bzkug > 2.5
PROLAZNOST TIKETA 99.9%
Rekoh ja više nikad na Liona, eto vam kvote 2. Nek ispadnu iz svega, ko ih jebe. Čudi me da je PSV dobio Dinamo, valjda ih bilo blam da ne pobede žgadiju.
Ovoga puta sam napravio dobar tiket, ali nisam hteo da ga objavim ranije
da mi se Makaronac ne bi smejao kao juče:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5264660-1134
Do jaja ljakse! Koliko si uzeo, ako nije tajna?
hahahah leptejebo kad sam se ja smejao juče? :D
Bravo za tiket!
Budala, umesto da sam uplatio 100 dinara, dadoh samo 50, dobitak 5 iljada.
bravo ljakse!
ma gde sam se smejao ???
Ma kul, nije to malo.
Šta ćemo digramo sutra ljudovi?
Sutra kvota na Federera 1.90 ili 2 (protiv Del Potra).
Na Zvezdu protiv Pro Reka 2.85!
pogodim 3+,kvota 2,50.iz zajebancije.doduse,puk'o sam na tom tiketu,al nikada toliku kvotu na 3+nisam video.francuski red star.dali 3 gola pre ovog kola.
Jebga. Takve kvote na 3+ sam viđao samo na naše bedne utakmice pre fazon 2 sezone, kad je bila svaka druga 0:0.
Misliš li ti da će Zvezda da bije ove pederaše?
i to sto kazes,al ovo mi bas smesno.3 gola...
ako ces iskreno,ta tekma mi nekom logikom vuce na neki prelaz.ipak sa radom saradjuju vec godinama.mala kvota da se stavi dvojka.ja kontam za nedelju svonsi i stoka da ce igrati x.ovi igrali uefa,ovi drugi tvrda ekipa.to mi nekako najlogicnije.
I meni tako zvuči fudbal, nego sam mislio na vaterpolo, kvota sabija.
A ovi mogu da dođu X, možda i 0-2, jer će dosta ljudi igrati 3+ zbog Svonsija.
aha,automatski mi fudbal u glavi.lepa kvota.dobro da si mi rekao.to cu da igram.jedino ta prva tekma malo jebe.nemaju oni los tim.madras,ivovic,felugo,tempesti,mladjan janovic...