Кладионица

1. Sen Galen - Valensija 2
    Panduri - Fiorentina X
    Rijeka - Lion 2
    Apoel - Bordo X
    Maribor - Varegem X2

2. ako salzburg dobije ja secem kurac

3. И један за 200 динара

Ријека - Лион 2
    Ст, Гален - Валенсиа 2
    Лудогора - Черномора 1

квота 10

4. Žajče decxko, zašto opet kačiš tuđe tikete?

http://www.dodaj.rs/f/2z/6f/3ENC8VYX/g-fvgdfgh.png

5. Jel se ti sramotiš da okačiš tiket od 50-100-150-200 din ili?

6. Papet ifnormise, papet upucuje

Lyon group :

Briand – Danic – Fekir – Ferri – Frick – Gorgelin – Gourcuff – B.Koné – Koné.S – Labidi – M.Lopes – Mocio – Mvuemba – Ngouma - Njie – Plea – Sarr – Tolisso – Tsimba – Zeffane

Out of group:

Gomis-Lacazette-Benzia-Gonalon-Malbranque-Grenier-Ghezzal-Bisevac-Bedimo-Umtiti and most important 1st and 2nd goalkeeper:Lopes&Vercoutre...

7. Prešao korektorom preko tiketa pa sad nema povratka.

8. oćemo mi je*ati kladže večeras ili nećemo?

9. Ako napišeš "jebati", onda i hoćemo. Ovako ćemo svi izginuti.

10. Izbrisao sam svoj post odozgo, a hteo sam da ga editujem :D
    Inače, u ovoj klaži kod mene ne može da se kombinuje basket za dva dana. Zamisli. Tako da sam morao odigrati: Makabi 2, Brose 1, Efes 1, Pao 1, Zvezda h2, Real h2...kvota 13.

I ovo:

http://i.imgur.com/g0uIEao.png

11. ArminVanBuuren
    ako salzburg dobije ja secem kurac

Snimak, or didn't happen.

12. Au Fiorentine boktejebo! Sad još Totenhem 1&3+, i Sevilja 1...

13. Ко ме јебе кад играм на Бугара... мада главни тикет је ту.
    ЕДИТ: А овај Свонси је превише ретардиран, опет им Кубан отео победу у надокнади.

14. Koja kurcina od ekipe Efes, ovo je neverovatno!

15. O jebem ti bugare.

16. дај бре паната иди у пичку материну ајде грувај то у курац ооооо на шта ја падам...

17. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!K O П И Р А Н О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Боливијска лига

Real Potosi - Guabira

Game start: 08.11.2013 01:00 C.E.T

Meč je trebao se igrati 24 sata prije ali delegacija Guabire je telefonski tražila odgodu jer nisu bili u stanju na vrijeme doći na meč,razlog su blokade putova ovo je službeno objašnjenje vlada U.K. i USA svojim državljanima pa da ne prevodim uglavnom je ludnica u tom regionu zbog svega i svačega sukob i pokrajinskih vlada regije kojoj je glavni grad Sucre i one kojoj je glavni grad Potosi .

Putovali su onako kako putuju nogometni klubovi iz regije Santa Cruz na gostujuće mečeve na planinama tako da dođu par sati pred meč odmah ga igraju jer u prvim satima je najmanji utjecaj velike nadmorske visine,medicina kaže da treba 7 dana za potpunu aklimatizaciju a da su najkritičniji dan broj 2 i dan broj 3.Guabira će ovaj meč igrati na dan broj 2 proveden na preko 4000 metara nadmorske,tako da se samo razgibavati na treningu prije meča,tako da će svaki igrač popiti između 4 i 7 litara vode ,tako da će koristiti cca 24 sata maske sa kisikom itd.Sad nije teško zaključiti koliko su spremni za meč nakon skoro 18 sati u busu i još 24 sata kao da su na intenzivnoj njegi u nekoj bolnici.
    Nije samo medicina razlog pika Guabira je danas bez Pedro Siles, Ricardo Verduguez, Delio Ojeda, Darwin Ríos i Matías García a zbog svega gotovo sam siguran da još neki standarni neće istrčati danas već će ih sačuvati za jedan od najvažnijih mečeva koji se igra na njihovom terenu u idućem kolu kontra drugog tima iz Potosi.Zašto je najvažniji ? Dva tima iz te lige najlošiji na tabli descenso razigravaju sa najboljim iz druge lige za ostanak.Situacija je da je to gotovo sigurno Aurora sa manje od 1bod po meču a za drugog kandidata za razigravanje se treba tražiti između Nacional Potosi sa 1.17 bodova po meču i Guabire sa 1.15 bodova po meču .
    Nije samo ni ta situacija loše sreće Guabire razlog pika već i povratak dva jako važna igrača u tim Reala veznjak Carlos Arias i napadač Iván Zerda koji su prošlo kolo propustili zbog kartona,jedini im je izostanak Darwin Peña koji je isključen prošlo kolo.
    Sad šlag na tortu na sve ovo jer znam da mi nevjerujete da bez diplome znam neke stvari o medicini a šlag je ono šta vi volite najviše statistika i tradicija.
    Guabira nikada nije uzela boda kontra Reala u Potosi nije nikada uzela ni boda kontra Nacionala u Potosi ovu statistiku uzimam sa soccerway-a nisam našao u Bolivijskim novinama ništa o tome osim Guabira kontra tradicije a to je vjerovatno to. sa Realom 6 mečeva 6 poraza uz gol razliku 5-25 šta bi rekli matematičari da je to po meču ravno 5 golova i ravno 3 razlike poraz.
    Meč sudi Alejandro Mancilla sudio je već 3 puta kada su igrali Real Potosí vs. Guabirá u Potosi 3-0,6-2 i 3-1 za domaćina meč sa 8 golova se nemože dogoditi bez neke muljaže bilo je u tim mečevima svega ali je sudio i meč u Montero krajem 2011g koji je Real vodio 2-0 nakon poluvremena pa je u drugom poluvremenu za 1-2 dosudio penal za domaćina kada su se sudarila dva njihova igrača a najbliži igrač Reala bio dva metra daleko i priznao gol za potpuni preokret tako da je preinačio odluku linijskog sudca da je bio faul napadača.Očito je da ovi timovi surađuju na neki način ali jednostavno ovdje pobjeda gostiju bi bila čudo zbog svega napisanog tako da ne vjerujem da će domaćin pustiti da se vrate 3 boda iz prvog meča ove sezone ipak je tu i narod te regije na ulicama da ne potaknu još nekakve navijačke nerede

http://www.rezultati.com/utakmica/G0peKWP9/#omjer;home

Međusobni dueli kod kuće Real Potosi.
    Gost trijumfovao na 1 gostovanju u poslednje 2 godine.
    Kvota na 1 pala sa 1,95 na 1,25.
    Ja bi igrao 1i4+ 2,70 kvota u Mocartu.
    Živi bili i pare uzeli

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.