Кладионица

1. Ko je prvi na radnicima? :D pa ja nego koj kurac :D

2. Video sam ja poene igraca u mozzartu al ne na sajtu, nego u kladzi. Stajalo za ABA ligu,predpostavljam da ima i za NBA

3. Зашто ми не стиже усрани мејл?
    Регистровао сам се на оном сајту, радници, што је неко окачио овде пре неколико дана, и неће мејл да ми стигне, јел се и вама исто догађало да чекате дуго

4. Šta mislite, prebacuje li Zvezda sutra hendikep protiv Cedevite (7.5)?

Sviđa mi se kvota na Kjevo - Milan 2, 2.00. Može i taj Milan valjda da pobedi nekoga u gostima.

Sent Etjen - Lion 2 @ 3.70 lololo shvatili konačno ono što ja pričam već mesec dana.

EDIT: Juve - Napoli GG 1.70, GG3+ 1.95; Mančester - Arsenal GG 1.50, GG3+ 1.87.
    Milina.
    Rad - Zvezda GG 2.30 jeboteeee! Ili, Zvezda daje bar dva, a Rad bar jedan 3.50.

5. требало би, звезда супер игра код куће у аба лиги.
    што се тиче милана то ми је фикс дана, морају да почну да добијају ако желе у европу, чуо сам да су галијани и балотели незадовољни и наводно питање је дана кад ће да се надигну и да запале. много лоше играју и прави противник за освајање 3 бода и повратак у трку за топ 5 места је кјево против кога су везали 13 победа. ово реално стварно мора да изађе, ја би пробао да покријем и сва 3 прелаза ( 1-2 / Х-2 / 2-2) па ил пуковник ил покојник

сутра би морала и звезда да туче радовце, квота је 1,4 чини ми се. нема шта да се прича пуно, увек су звезда и партизан главни конкуренти за титулу, ове сезоне доста киксева са обе стране и јако изједначена лига. звезда узела дерби и сад мора да настави са добрим партијама и добија овакве фењераше.

рубин - краснодар 1 квота варира од 1,9 до 2,1 чини ми се.
    3 за 3 текма.

Head-to-head: Rubin Kazan - Krasnodar

Premier League 2013/2014
    Krasnodar Rubin Kazan 1:0

Premier League 2012/2013
    Rubin Kazan Krasnodar 2:0
    Krasnodar Rubin Kazan 2:1

Premier League 2011/2012
    Krasnodar Rubin Kazan 3:1
    Rubin Kazan Krasnodar 2:1

просудите сами

6. Jebaće Etjen mrtvoga LiJona.

Ovaj Kazan ću da metnem sjutra, + Arsenala 2 , Milan 2 i Roma više u drugo.

7. Paz' onda ovako:

Kjevo - Milan 2
    Rad - Zvezda 2
    Zvezda - Cedevita H1 (-7.5)
    Rubin - Krasnodar 1

Ukupna kvota 10.35

Dodati po volji GG na Juve - Napoli il' Mančester - Arsenal za povećanje kvote, ili usićariti sa duplim šansama i Zvezdom bez hendikepa za skoro pa siguran dobitak.

8. И ето вукајлијашког тикета :D

9. И ето вукајлијашког тикета :D

Taj fazon. :D
    Mećem tako sigurno (ako se ne uspavam).

10. Ima da se Arsenal usere na život njima tipa 0-2 ili 1-3.
    Ja mećem ovo gore i Napoli daje 2 ili više vjerovatno.

11. Koji ti je realniji, da prepisem?

12. Jebaće Etjen mrtvoga LiJona.

Gledao sam neki prilog u vezi te tekme na Areni sport i rekoše da ih Lion dobija na gostovanjima već tipa 15 godina (lupio sam broj, ali prilično dugo svakako), a i nji'ov precednik je srao nešto kako sad dižu formu, pičke materine. Tako da bih tu pre igrao golove. Ili jednostavno preskočijo, pa neka neko drugi seče vene što ga je Lijon opet prod'o, igrao na njih ili protiv njih. ololo
    Jedinstvo i Arsenal mi jedan od najvećih gol-golova koje sam skoro video.
    Ljepi tiketi, Šomaro.
    E, da, jebeni MILAN šjutra (tj. tehnički već danas)! Vid'o sam da su negde tipa 9, 8, tako neke pičke materine. Mada, ako ih budem stavljao, staviću ih na onom sitnom tiketu, čisto zbog radi kvote.

13. kurac.
    SOMI ISTO CEKAMO BRATEU!

14. koji poklon sinoć Klipersi 2.6 lolol

15. A da ne pominjem Portland, 2.10 :) Odigrah Dalas 2 i Indijanu <186.5, a ono 91:96 187 im majki je**bem!

16. Ja pokušao 3/4 Filu, Indijanu, Kliperse i Orlando, jebiga baš fine kvote. ali došlo 2/4.

17. inače, ono što se celt sprdao, došlo je 3+ :D ali su pobedili

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.