E da, cemu ovoliki hendikep na FMP?
Cedevita u odlicnoj formi. Bice to gusta utakmica. Cedevita ima dobre igrace na sivm pozicija, crnce koji divljaju, tako ne ocekujem da ce ovde da ih zvezda odvali sa 10+ razlike. Daj boze da dobiju musavi, al mislim da je nerealno sa velikom razlikom.
Meni je to H2 ko kuca.
New York-San Antonio 2 @ 1,75 realno su kurac, Chandler povredjen ubice ih SA ispod kosa, Bobsi ih dobijaju i igraju egal...pocinje u 18h.
LAL-Minesota 1 @ 2,40 Minesoti ako se pogodi da jedan igrac od trojke Love/Pekovic/Martin podbaci vrlo tesko dobijaju na strani...kvota 2,40 na Lejkerse je prevelika.
.................................
Милан да се угаси, под хитно.
Уз дужно поштовање свим навијачима,фановима илити симпатизерима већ наведеног клуба, НИСУ НИ ЗА ГО КУРАЦ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ!
Све паре су ми узели за наредну недељу, гладоваћу као пас а и треба кад сам глуп и кладим се на идиоте. Кад форсираш тако нешто ко фол сигурно добили их 13 пута за редом бла бла то је бре све маска да ти узму паре. И Рубин исто..браћо Руси од вас то нисам очекивао. Ја кад одиграм све сарадње и добре серије престају, одједном Милан игра као Јединство путеви а Кјево игра ко Барса.
Ja ne kapiram ovakve ljude. Ako ste pali na jebenom tiketu nije problem u tome klubu, nego u vama. Oni igraju za sebe, ne za vas, pa ako padaš stalno ne pljuj klub nego batali kladionicu. Okej je da napišeš " jebem ti to i to " i završiš. Al ako ćeš da izigravaš Džankelu i da psuješ sve do Adama i Eve majketi nadji nedje drugo a ne spemuješ stranu. Kao što je rečeno u prvom postu
Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa prodala me Nica za tri soma evra već da ova tema služi za konstruktivnu diskusiju kladioničara sa predlozima,savetima...
Једино што сам имао филинг да би Сити могао доћи 0-2, ал мрзило ме да идем уплаћивати на в-вин, ал сигурно би отресо нешто друго, типа тотенхем даје го. Генерално гледано, јако добар дан за кладионице. Већ два викенда пуно киксева фаворита, цијеним да би идући требало бар нешто убости.
jebote kako je majami izgubio, pa ono je nerealno
kad ne ume da pogodi obruč, š'a da očekuje
Ja mislim da bi ovo moglo da izadje, nesto sam prepisao,nesto po mom osecaju
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-1619308-1134
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-4149692-1134
A pazet ovo, da igram na vecu kintu,stavio bih
Viljareal daje gol
Arsenal daje gol
Lion daje gol
Napoli daje gol
kvota skoro 5. Jbt ako moze da WBA da Celziju u gostima 1, mogu i ovi da daju jedan,pa makar svi pukli po 5:1.
E da, cemu ovoliki hendikep na FMP?
Cedevita u odlicnoj formi. Bice to gusta utakmica. Cedevita ima dobre igrace na sivm pozicija, crnce koji divljaju, tako ne ocekujem da ce ovde da ih zvezda odvali sa 10+ razlike. Daj boze da dobiju musavi, al mislim da je nerealno sa velikom razlikom.
Meni je to H2 ko kuca.
Metnuo dva tiketa po pedes cenati , i jedan od 2 eura, pa što bude da bude.
Metnuo dva tiketa po pedes cenati , i jedan od 2 eura, pa što bude da bude.
Odoh da prepisem, pa to mora da izadje!
Ko je prvi na radnicima? :D pa ja nego koj kurac :D
Bravo, bravo, nek se i ostali ugledaju, tj. igraju se bar :)
Ne moš prepisat, kad nisam ni izbacio tikete.
Ne moš prepisat, kad nisam ni izbacio tikete.
http://images.wikia.com/dragonball/images/5/50/You-Dont-Say.jpg
Sta ti to govori? :D
Dobar dan radni ljudi, srecan rad! Evo ovako
New York-San Antonio 2 @ 1,75 realno su kurac, Chandler povredjen ubice ih SA ispod kosa, Bobsi ih dobijaju i igraju egal...pocinje u 18h.
LAL-Minesota 1 @ 2,40 Minesoti ako se pogodi da jedan igrac od trojke Love/Pekovic/Martin podbaci vrlo tesko dobijaju na strani...kvota 2,40 na Lejkerse je prevelika.
.................................
na drugom Radnicki-Buducnost 1 1,75...
Sarkazmom na sarkazam deđko.
Марсеј - 1
рома 1-1 , 3+
фиорентина 1
барселона 2-2, 3+
сетубал 1-1 3+
стандард - клуб бриж - 1
нец - ајакс -2
бордо - нант - 0-2
парма - лацио 3+
виљареал - атлетико - гг, 3+
тугет - базел - 5+
стоке - 2-2
арсенал 2-2
милан 2-2
јуве - икс
стандард - 4+
виган - из икса у 2
систем 6/7
ЕДИТ : нисам ни сконтао да је твенте почео, лол, 1 - 0, 55 мин баш сам добар
Arsenal daje gol
Lion daje gol
Napoli daje gol
Ovo ti je odličan fazon. Samo ja ne bih stavljao neku preprcanu kintu jer nije baš mnogo sigurno, ali zaista deluje odlično.
Evo neke moje sprdnje:
Jedinstvo - Arsenal gg
Kjevo - Milan 2
Marsej - Sošo 1
St. Etjen - Lion x2
NEC - Ajax 2
Standard - Briž gg
Na 50 kinti izlaz 1500. Stvarno bi bio red da uzmem tu siću posle 150 godina.
Bem ti sitija.
Туга.
Ovo je sramota kako sam danas odigrao:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3251547-1134
Милан да се угаси, под хитно.
Уз дужно поштовање свим навијачима,фановима илити симпатизерима већ наведеног клуба, НИСУ НИ ЗА ГО КУРАЦ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ!
Све паре су ми узели за наредну недељу, гладоваћу као пас а и треба кад сам глуп и кладим се на идиоте. Кад форсираш тако нешто ко фол сигурно добили их 13 пута за редом бла бла то је бре све маска да ти узму паре. И Рубин исто..браћо Руси од вас то нисам очекивао. Ја кад одиграм све сарадње и добре серије престају, одједном Милан игра као Јединство путеви а Кјево игра ко Барса.
Ja ne kapiram ovakve ljude. Ako ste pali na jebenom tiketu nije problem u tome klubu, nego u vama. Oni igraju za sebe, ne za vas, pa ako padaš stalno ne pljuj klub nego batali kladionicu. Okej je da napišeš " jebem ti to i to " i završiš. Al ako ćeš da izigravaš Džankelu i da psuješ sve do Adama i Eve majketi nadji nedje drugo a ne spemuješ stranu. Kao što je rečeno u prvom postu
i aj u kurac.
Океј..
Једино што сам имао филинг да би Сити могао доћи 0-2, ал мрзило ме да идем уплаћивати на в-вин, ал сигурно би отресо нешто друго, типа тотенхем даје го. Генерално гледано, јако добар дан за кладионице. Већ два викенда пуно киксева фаворита, цијеним да би идући требало бар нешто убости.